MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Büyükşehir'in arıtma tesisinde arbede!
Politika
5 Ekim 2022 Çarşamba 11:41

Büyükşehir'in arıtma tesisinde arbede!

AK Parti İl Başkanı Sürekli ve beraberindeki yöneticilerin, Büyükşehir Belediyesi’nin Çiğli Atıksu Arıtma Tesisi’nde gerçekleştirmek istediği basın açıklamasında güvenlik görevlileri ile gerginlik yaşandı.

Efe Can TAN/ GERÇEKİZMİR - AK Parti İzmir İl Başkanımı Kerem Ali Sürekli ve beraberindeki AK Partili yöneticilerinin, Büyükşehir Belediyesi’nin Çiğli Atıksu Arıtma Tesisi’nde gerçekleştirmek istediği basın açıklamasında gerginlik yaşandı.

YAŞANAN GERGİNLİĞİN VİDEO GÖRÜNTÜLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Sürekli ve beraberindeki yöneticiler, tesisten içeri girmek isterken özel güvenlik görevlileri AK Partilileri tesisten içeri alamayacaklarını söyledi.

İl Başkanı Sürekli, güvenlik görevlilerinin kendilerini içeri almaması üzerine, “Çevik kuvvet vaziyeti almanız İzmir’e yakışır mı? Kim talimat verdi size? Çok ayıp… Bakın duruşa asker duruşu… Çok çirkin. Demokrat Tunç Soyer, demokrat CHP… Biz açıklama yapacağız burada. Bu duruşu düzeltin. Biz terörist miyiz. Teröristlerle birlikte olanı biliyoruz. Güvenlik tedbiri almışlar. Rezalet” dedi.

Sürekli, “Geçiyorum. Hadi müdahale edin” derken, tesisten içeri girmek için hareketlendi. Güvenlik görevlileri ‘Bizi zor durumda bırakmayın’ dedi. Güvenlik görevlileriyle AK Partililer arasında tesisin kapısının önünde arbede yaşandı. Daha sonra AK Parti grubu  tesisten içeri girdi.

İl Başkanı Sürekli, “ Hepsinin ismini alın, savcılığa suç duyurusunda bulunun. Bugüne kadar 10 tane açıklama yaptım, böyle bir şeyle karşılaşmadım. Kokuya battınız, ondan böyle yapıyorsunuz. Rezalet! Asker vaziyeti alıyorsunuz, siz güvenlik görevlisisiniz. Sizi mahkemeye de İçişleri Bakanlığı’na da şikayet edeceğim.” dedi.

AK Parti İl Başkanı Sürekli ve beraberindeki yöneticiler daha sonra basın açıklaması gerçekleştirdi.

ARBEDE YARGIYA TAŞINACAK

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer yaşananların ardından konuyu yargıya taşıyacaklarını belirtirken, CHP İzmir Milletvekilleri peş peşe açıklamalarda bulundu. 

 

 

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir