MENÜ
İzmir
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Büyükşehir zam yaptı, Tugay'dan kontra geldi: Yeniden 5 liraya düşecek!
Politika
24 Mart 2024 Pazar 13:41

Büyükşehir zam yaptı, Tugay'dan kontra geldi: Yeniden 5 liraya düşecek!

CHP'nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay Aliağa'daki halk buluşmasında çarpıcı bir çıkışa imza attı. Tugay, artan maliyetler nedeniyle Büyükşehir Belediyesi tarafından fiyatı 5 liradan 7 liraya çıkarılan Halk Ekmek'le ilgili mesaj verdi ve "O 7 liraya çıkan halk ekmeği sadece 7 gün sattıracağım, 7 gün sonra tekrar 5 liraya düşüreceğim" dedi.
GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay Aliağa'daki halk buluşmasında çarpıcı bir çıkışa imza attı. 

CHP'nin Büyükşehir Adayı Tugay, artan maliyetler nedeniyle Büyükşehir Belediyesi tarafından fiyatı 5 liradan 7 liraya çıkarılan Halk Ekmek'le ilgili mesaj verdi. 

Tugay, "Şimdi gelirken okudum halk ekmek 5 liradan 7 liraya çıkmış. O 7 liraya çıkan halk ekmeği sadece 7 gün sattıracağım, 7 gün sonra tekrar 5 liraya düşüreceğim. Sizin için önemli olduğu için bizim için değerli. Bu örnek olsun" dedi. 

Tugay'ın Aliağa'daki buluşmada verdiği mesajlar şöyle: İnşallah 31 Mart akşamı buradan bir zafer haberi İzmir’e ve tüm Türkiye’ye yayılır. Sadece şunu söylemek istiyorum, Şakran’daki kanalizasyon problemini biliyorum, arkadaşlarla konuştuk ve o çalışma başladı. Sadece emsal olsun. Önümüzdeki dönemde bu ve bunun gibi bütün sorunlarla başa çıkacağız. Bu mitingleri çok sayıda küçük çocuğumuzla yapıyoruz, başka şehirlerde yoktur böyle bir şey. Ve gençlerimiz hep geliyorlar. Şunu görüyoruz bu ülkenin umuda ihtiyacı var. Biz tam olarak buna adayız ve önümüzdeki 5 yıl üzerimize düşeni yapacağız. Şimdi gelirken okudum halk ekmek 5 liradan 7 liraya çıkmış. O 7 liraya çıkan halk ekmeği sadece 7 gün sattıracağım, 7 gün sonra tekrar 5 liraya düşüreceğim. Sizin için önemli olduğu için bizim için değerli. Bu örnek olsun. Emeklinin, emekçinin, çiftçinin, her kesimden insanımızın yanında yer alacağız. Hiç kimse bu halkı yoksulluğa, açlığa, evsizliğe maruz bırakamayacak. Bu bir kader değil. Bizler kolay yetişmedik, bugün bu vatana karşı görevimizi yerine getirmek istiyoruz. Herkesi eşit görüyoruz. Bu ülkenin tüm insanlarının bu seçimde sandıkta birleşmesini istiyoruz. Bu baskıcı iktidara karşı milletin ittifakını istiyoruz. Adalet için, refah için, insan hakları için ittifak istiyoruz. Aliağa’yı bu seçimde kazanmak istiyoruz. Çağatay Başkan gibi idealist bir arkadaşımızın burada sizlere hizmet etmesini istiyoruz. Ben Aliağa’nın her sorunuyla ilgileneceğim, söz veriyorum. Bana güvenin, bize güvenin. 
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir