MENÜ
İzmir 16°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Büyükşehir’de Tugay bir şirkette daha değişikliğe gitti!
Yerel Yönetimler
24 Nisan 2024 Çarşamba 13:48

Büyükşehir’de Tugay bir şirkette daha değişikliğe gitti!

Büyükşehir Belediye Başkanı Tugay, belediye bünyesindeki bir şirkette daha değişikliğe gitti.

GERÇEKİZMİR - İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın yeni döneme ilişkin şirketler özelinde kadro çalışmaları devam ediyor.

Son olarak bir şirkette daha değişiklik yaşandı. Egeşehir Yapı Planlama Müşavirlik ve Teknoloji A.Ş Genel Müdürü Ekrem Tükenmez görevden alındı.

Tükenmez’in yerine Süleyman Ekinci atandı. Ekinci'nin İzmir dışından bir isim olduğu Tugay'a CHP Genel Merkez'i tarafından önerildiği öğrenildi. 

Kısa süre içinde İZELMAN, İZTARIM VE İZENERJİ’de de değişimler yaşanması bekleniyor.

Tugay ilk olarak İZBETON’nun başına Hüseyin Sezer’i atamıştı.

Başkan Tugay geçtiğimiz günlerde de, İZULAŞ Genel Müdürü Ali Celal Ergin’in yerine daha önce aynı görevi yapan mevcut Grand Plaza Genel Müdürü Arda Şekercioğlu’nu getirmişti. Şekercioğlu’nun yerine Grand Plaza Genel Müdürlüğü’ne ise Karşıyaka Belediyesi şirketi Kent A.Ş'nin Satın Alma Müdürü Hilmi Aksoy getirilmişti.
İZENERJİ Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Türkoğlu görevden alınırken yerine Büyükşehir eski Meclis Üyesi Erhan Uzunoğlu atandı.

Tugay, İZSU Genel Müdürü Ali Hıdır Köseoğlu ile yola devam etmeme kararı almıştı. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Erol taş
 26 Nisan 2024 Cuma 10:55
72061 oturuyom 10 senedir ayni problem yağmur yağdığında sokak göl oluyor kimse bi çözüm bulamadi bi çözüm bulun artik.30 ağustos mah ulukent menemen alt yapi yokkkk
 Necla
 25 Nisan 2024 Perşembe 22:12
Ulukent eski Foça arasında aktarma istiyoruz. Ulukent ile Yeni Foça arasında aktarma var. Ancak Ulukent ile eski Foça arasında yok. Eski Foça halkı neden Hatundereye kadar yol gidip oradan eski Foça ya dönerek zaman kaybına yol açıp cezalandırılıyor. Zaten Hatundere durağı zamanında çok yanlış bir yerdi. Bu yanlışı Ulukent eski Foça arasında aktarma koyup biraz telafi edebilirler.
 Egemen
 25 Nisan 2024 Perşembe 19:25
Trafik sorunu,belediyelere bir bakın,kimse çalismiyor,nasıl olsa garanti diye,ciğli öyle,sokaklar berbat.denizin altından tünel yapılmalı,deniz daha aktif kullanılmalı,
 faik babayiğit
 25 Nisan 2024 Perşembe 17:34
Aliaga şakran altyapı kanalizasyon acilen başlamalı.ova yolları elden geçmeli.çalışkan iş bilen bürokratlar amirler göreve getirilmeli.
 Kazım
 25 Nisan 2024 Perşembe 16:52
Başkanım selam balçovada seçim öncesi süper adaylar vardı heleki bir başkan yardımcısı AHMET HEPDARCAN vardı liseden yani sdajerlikten belediyeci son yirmiiki senesi başkan yardımcılığı ile geçmiş bir koyu chp partili riyakatli çalişkan dürüst beyfendi bir kişilik buna benzer şahısları lütfen değerlendirin büyükşehirde
 ahmet kılıc
 25 Nisan 2024 Perşembe 16:33
belediye ne yapacaksanız istanbulu örnek alın yetet kültürde sosyal tesislerd vs engelli cafada bir porsiyon patates 90tl
 Ahmet
 25 Nisan 2024 Perşembe 13:34
Aliağa -Yeni Foça arası Demir Çelik fabrikalarının olduğu yol çok kötü ve yol artık o trafik yükünü kaldırmıyor, özellikle Habaş kavşağı tıkanıyor,saatlerce bekleniyor, lütfen buna bir çözüm bulunsun.Rica ediyorum.
 Baskan
 25 Nisan 2024 Perşembe 12:51
IZMIRIN YOLLARI PERISAN BIRAK SIMDI ONUNLA BUNUNLA UGRASMAYI BUCA ESKI KAYMAKAMLIK SOKAGINA BAK BIR DELIK DESIK AYIP YETER ARTKK
 Cemal
 25 Nisan 2024 Perşembe 11:48
Slm iyi günler işiniz çok zor bubkadar dağınık yapıya hakim olmak çok zor çok güveneceğini inanacagın bir ekip kurmanız gerek partili gecinipde kendi çıkarları uğruna yapmadıkları iş yok belediyede çalışan tarikatlar var
 Adnan
 25 Nisan 2024 Perşembe 06:46
Hobi bahçesi diye başlayan ama malasef mahallelere dönüşen yerler için ne yapılacak. Hiç biri kurallara uymayan evlerle hatta villa larla doldu. Normalde ruhsat proje ye harxicahi parayla villa tarİ yerleri yapoyorlar. Normal vatandaş izin almak için bile daha fazla masraf yapıyor.Düzensizlik diz boyu hala bunlara müsama gosterilecekmi. Kuralına uygun yapsınlar kimsenin şikayeti Yok. Özellikle menderes çevresinde çok.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir