MENÜ
İzmir
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Büyükşehir’de bomba gelişme: Başkan Kocaoğlu’ndan İZSU’ya ültimatom
Yerel Yönetimler
19 Ağustos 2018 Pazar 14:36

Büyükşehir’de bomba gelişme: Başkan Kocaoğlu’ndan İZSU’ya ültimatom

İZSU Genel Müdürlüğü’ne Başkan Kocaoğlu'nun e-imzasıyla gönderilen yazıda kurumun saha çalışmaları sırasında yaşanan sorunların tek tek altı çizilirken, acil çalışmalar dışında kazı ruhsatı verilmeyeceği de açıklandı. Kocaoğlu’nun İZSU’ya ültimatomu Büyükşehir’de bomba etkisi yaratırken, CHP kulislerinde de çarpıcı bir iddia değerlendirildi.

GERÇEKİZMİR – Büyükşehir Belediyesi’nde eşine az rastlanır bir gelişme yaşandı. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, merkez ve çevre ilçelerdeki çalışmaları vatandaştan tepki alan, AK Partili başkanların sert eleştirileriyle de periyodik olarak krize neden olan İZSU Genel Müdürlüğü’ne ültimatom verdi. 

Başkan Kocaoğlu’nun e-imzasıyla İZSU Genel Müdürü Fügen Selvitopu’na gönderilen yazıda kurumun saha çalışmalarının koordinasyon ilkelerine bağlı kalmadan yapıldığı, özellikle emniyet konusunda yetersiz kalındığı, gecikmeler ve çevre temizliğine özen gösterilmemesi nedeniyle Büyükşehir’in prestij kaybına uğradığı ve vatandaştan çok sayıda şikayet alındığının altı çizildi. 

Yazıda İZSU’nun bu şikayetlerin giderilmesi adına devam eden işlerin biran önce tamamlaması gerektiği vurgulanırken, acil çalışmalar dışında kazı ruhsatı verilmeyeceği de bildirildi. 

Kocaoğlu’nun İZSU’ya ültimatomu kurumda büyük ses getirirken CHP kulislerini de hareketlendirdi.
Kulislerde Kocaoğlu’nun partideki imza hareketi sürecinde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na destek veren ve Genel Merkez’den yana tavır alan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’na tavır olarak eşi İZSU Genel Müdürü Fügen Selvitopu’na bu sert yazıyla ‘İstifa et’ mesajı verdiği iddia edildi. 
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Kerim özer
 19 Ağustos 2018 Pazar 23:22
Buna geçen yılkı bayramınız bu yıl mubarek olsun derler.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir