MENÜ
İzmir 11°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Büyükşehir’de flaş rotasyon: O müdürlerin yerine koordinatör!
Yerel Yönetimler
1 Kasım 2019 Cuma 08:55

Büyükşehir’de flaş rotasyon: O müdürlerin yerine koordinatör!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde 2 ilçeye ‘koordinatör’ görevlendirildi. Ödemiş ve Dikili’de yerel hizmetler müdürlerinin yerine atanan isimlerin ‘koordinatör’ olarak görev yapacağı öğrenildi. Öte yandan Dikili Yerel Hizmetler Müdürü olarak görev yapan Bergama Belediyesi Eski Başkanı Mehmet Gönenç’in eşi Meltem Gönenç’in merkeze çekildiği öğrenildi. Koordinatör olarak görevlendirilenlerden biri ise eski ilçe başkanı!

GERÇEKİZMİR – İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde Yerel Hizmetler Şube Müdürlüklerinde değişimin düğmesine basıldı.

Ödemiş’te yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tarafından belediye başkan adayı gösterilen, 10 gün sonra ise adaylığı geri çekilen Cumhur Şener, Büyükşehir Eski Başkanı Aziz Kocaoğlu tarafından yeniden Büyükşehir Belediyesi Ödemiş Yerel Hizmetler Şube Müdürü olarak görevlendirilmişti. Büyükşehir’de Şener’le yollar ayrıldı.

GÖNENÇ SÜRPRİZİ

Dikili’de de Yerel Hizmetler Müdürü olarak görev yapan Bergama Belediyesi Eski Başkanı Mehmet Gönenç’in eşi Meltem Gönenç’in merkeze çekildiği öğrenildi.

Her iki ilçede ise flaş bir görevlendirme yapıldı. 

ESKİ BAŞKAN KOORDİNATÖR OLDU

Ödemiş’te CHP İlçe Eski Başkanı Hikmet Güriş, koordinatör olarak görevlendirildi. Ödemiş koordinatörü olarak görevlendirilen Güriş’in, yolların ayrıldığı Şener’in yerine yerel hizmetler müdürü gibi görev yapacağı öğrenildi.

DİKİLİ'DE KAAN KOORDİNATÖR OLDU

Dikili’de de Özdem Kaan koordinatör olarak atandı. Kaan’ın da Dikili Yerel Hizmetler Müdürlüğü görevini koordinatör adı altında gerçekleştireceği belirtildi.

Öte yandan Foça’da da CHP İlçe Başkanı Baran Gezmiş Yıldırım’ın ilçe kongresinde aday olmayacağı ve kongre sonrası Foça Yerel Hizmetler Şube Müdürü Hamza Akdağ’ın yerine koordinatör olarak atanacağı öğrenildi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir