MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Büyükşehir’den nokta atışı hamle: Kritik bölgeye üst geçit!
Yerel Yönetimler
26 Eylül 2024 Perşembe 12:17

Büyükşehir’den nokta atışı hamle: Kritik bölgeye üst geçit!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Yeni Girne Pazaryeri’nin kurulduğu bölgeye üst geçit yapmak için ihaleye çıkıyor. İhalenin ardından kazanan firma ile sözleşme imzalandıktan sonra inşaat 7 ay sürecek. Bu hamle ile bölgede pazarı kullanan vatandaşların ulaşımlarının güvenli ve konforlu biçimde sağlanması hedefleniyor.

GERÇEKİZMİR - İzmir Büyükşehir Belediyesi Karşıyaka’da bulunan Yeni Girne Pazaryeri’ne üst geçit yapmak için ihaleye çıktı.

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde bulunan Yeni Girne Pazaryeri’nden alışveriş yapan vatandaşlar yoğun trafik nedeniyle yaya geçitlerini kullanmıyor, trafiğin durduğu anlarda yolun karşısına geçmek için adeta canlarını tehlikeye atıyordu.

İzmir Büyükşehir Belediyesi pazaryerine yapılacak üst geçit ile caddede yaşanan yoğun trafiğin bir nebze azalmasını sağlamayı ve vatandaşların güvenli ve konforlu şekilde ulaşım sağlamasını amaçlıyor.

Söz konusu ihale 18 Ekim’de yapılacak. Pazaryeri konumuna 40 metre açıklığında bir üst geçit yapılacak. Üst geçit inşaatının 7 ayda tamamlanması beklenirken ihalenin ardından yüklenici firma ile sözleşme imzalanacak ardından 10 gün içinde çalışmalara başlanacak.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir