MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP Adayı Dr. Çelik: Bergama'yı Bergamalılarla yöneteceğiz!
Politika
7 Mart 2024 Perşembe 09:09

CHP Adayı Dr. Çelik: Bergama'yı Bergamalılarla yöneteceğiz!

CHP’nin Bergama Adayı Prof. Dr. Çelik, “1 Nisan sabahı itibariyle Bergama’da yeni bir belediyecilik anlayışı olacak. Bergama’yı Bergamalılarla yöneteceğiz. Bizim kimseye hizmet dışında bir sözümüz yoktur. Herkes yönetime katılacak” dedi. Çelik, ilçeye gelen bakanların verdikleri vaatlerle ilgili ise, “Bunlar seçim yalanlarıdır. Bizim yalanlara karnımız tok. Biz hakikatin peşinden koşuyoruz. Bergama onların arka bahçesi olmayacak. Bergama Bergamalıların olacak” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin(CHP) Bergama Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Tanju Çelik, saha çalışmalarını sürdürüyor.

BERGAMA’YA HİZMET İÇİN VARIM
Esnaf ve vatandaş buluşmalarına devam eden Çelik, doktor olarak 25 yıldır memleketine hizmet ettiğini söyledi. Bergama’da doğduğunu, büyüdüğünü, ilçede yaşamaya devam ettiğinin altını çizen Çelik, “Bergama’ya hizmeti bir görev olarak gördüm. Bergama’dan hiç ayrılmadım. Bergama’da doğdum, Bergama’da öleceğim. Bergama’ya hizmet için varım. Bergama’nın eksiklerini  çok iyi biliyorum ve görüyorum. Bergama benim aşkım. Bergamalıyla sevinçte düğünde doğumda cenazede beraberim. Onlarla yan yana olmaya, mücadele etmeye devam edeceğim” dedi.

1 NİSAN SABAHI YENİ BİR BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI OLACAK
UNESCO Mirası olan Bergama’yı Dünya kenti yapacaklarını ifade eden Çelik, Bergama’yı arkeolojisiyle, turizmiyle, tarımıyla büyütmeye devam edeceklerini  söyledi. Çelik, “ 1 Nisan sabahı itibariyle Bergama’da yeni bir belediyecilik anlayışı olacak. Bergama’yı  Bergamalılarla   yöneteceğiz. Bizim kimseye hizmet dışında bir sözümüz yoktur. Herkes yönetime katılacak. Bergamalıların mutluluğu dışında hiçbir amacımız yok” dedi.

BUNLAR SEÇİM YALANLARI… KARNIMIZ TOK!
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un Bergama için 1 milyar TL'lik turizm yatırım ayırdıklarını açıklamasını ve eski Başbakan Binali Yıldırım’ın Bergama için ‘il olma sözünü’ hatırlatan Çelik şunları söyledi;

“Bakanlar sıraya girdi tek tek Bergama’ya geliyor. Bergama Müzesi atıl durumda. Depolarında eserler bekliyor. Bergama’nın belediyesini onlar yönetiyor. Bugüne kadar yapmadılar. Şimdi seçim vaadi olarak söyleyip ne yapmak istediklerini biliyoruz. Bu parayı verdilerde ellerinden mi tuttuk? Ben mi engel oldum. Bunlar seçim yalanlarıdır. Bizim yalanlara karnımız tok. Biz hakikatin peşinden koşuyoruz. Bergama onların arka bahçesi olmayacak. Bergama Bergamalıların olacak. Binali Yıldırım’ı çok iyi tanıyoruz. Onlar geçmişi ben geleceği temsil ediyorum. Bergamalılar çok iyi biliyor ki Bergama’yı birlikte yeniden inşa edeceğiz, büyüteceğiz.”

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir