MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP Aliağa ve Menemen'de başkanlar güven tazeledi
Politika
9 Aralık 2017 Cumartesi 15:45

CHP Aliağa ve Menemen'de başkanlar güven tazeledi

Seçime tek aday olarak giren Aliağa İlçe Başkanı Durmaz ve Menemen İlçe Başkanı Taklak, delegelerden güvenoyu alarak yeniden koltuğa oturdu.

GERÇEKİZMİR – CHP İzmir’deki kongre maratonunda Aliağa ve Menemen seçime tek listeyle gidildi. İki kongrede de başkanlar delegeden güvenoyu alarak yeniden koltuğa oturdu. 

ALİAĞA'DA YENİDEN DURMAZ DÖNEMİ 
CHP Aliağa Kongresi Belediye Konferans Salonu'nda gerçekleşti. CHP Aliağa İlçe Başkanı Özcan Durmaz sandığa tek aday olarak gitti. Kongrenin divan başkanlığını CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay yaptı. 

Seçimde 167 delege sandık başına giderken, 2 oy geçersiz çıktı, Durmaz 165 oy alarak yeniden CHP Aliağa İlçe Başkanı seçildi. 

Yeni yönetim ve il delegeleri 
CHP Aliağa'da Durmaz başkanlığındaki yeni yönetim listesi şu isimlerden oluştu: İlhan Aktaş, Gülsen Cirit, Berna Ekmekçiler, Hüseyin Erden, Pelin Evranos, Engin Gündüz, Bahar İlban, Namık Kaçar, Emel Bayındır Kanat, Zafer Maden, Osman Murat, Barış Özkan, Ali Şahinoğlu, Fikri Temur…

Durmaz’ın yanı sıra Erol Güngör, Ülviye Öztürk, Uğur Kaçar, Savaş Dağdeviren, Şevket Öztürk, Ecevit Yılmaz, Armağan Sevgi, Seçil Adalet Işık ve Melis Ecem Köse de il delegesi seçildi. 

Borcumuzu ödeyeceğiz!
Kongrede konuşan İlçe Başkanı Durmaz, “Yeniden önümüzdeki dönem için görev istiyorum. Bir önceki dönem yaraları sarmak, kırgınlıkları küskünlükleri gidermek için çalıştık. Partimizin için sokağa çıkan, çalışan, taşın altına eline koyan bir örgüt yapısı yarattık.  Aliağa'nın hak ettiği yerel yönetimi yeniden sağlamak için var gücümüzle çalışacağız. Vatandaşlarımıza dokunacak gerek ilçemizde gerek genel siyasete hizmet etmek için partimizin için tek bir hedefe yürüdük ve yürümeye devam edeceğiz. STK'larla, derneklerle, sendikalarla hep iyi ilişki içerisinde olduk, halkımıza dokunduk. Nüfus yapısıyla küçük bir Türkiye örneği olan Aliağa'ya borcumuzu ödemeliyiz, emeğin kentine borcumuzu ödemeliyiz. Bugün kamucu değil dar kadrocu bir anlayışla yönetiliyor Aliağa. Biz Aliağa'da düne ilişkin kötü izleri silecek hemşerilerimizin beklentilerini ve taleplerini yerine getirecek bir anlayışla Aliağa'da iktidar olup hizmet edeceğiz” dedi.



MENEMEN'DEK TAKLAK'A GÜVENOYU 
CHP Menemen'de de delegeler tek adaylı seçimde sandık başına gitti. 

Belediye Düğün Salonu'nda gerçekleşen kongrede İlçe Başkanı Hürol Taklak delegasyondan güvenoyu aldı.  Kongrenin divan başkanlığını Karşıyaka Belediye Eski Başkanı Cevat Durak yaptı. 

257 delegenin sandığa gittiği seçimde 14 oy geçersiz çıktı. 243 delegenin oyunu alan Taklak CHP Menemen İlçe Başkanlığı koltuğuna yeniden oturdu. 

Taklak’ın yeni yönetimi Ufuk Anık, Funda Barut, Mehmet Ekinci, Berna Eyinç, Zuhal Güç, Sebahattin İpektepe, Alev Kılıçarslan, Nusret Özbent, Fatih Sabancı, Mustafa Sevinç, Orçun Soysal, Birgül Soytürk, İrfan Şahin, Ercan Şenel, Hakan Taşkıntuna ve İmam Yıldırım’dan oluştu.    

Taklak ve Belediye Başkanı Tahir Şahin’in yanı sıra İl Genel Meclisi Eski Başkanı Serdar Değirmenci, Yağmur Aşkın, Cengiz Cangüder, Nezahat Esen, Büşra Kayaoğ, Recai Önal, İsmail Polat, Mustafa Sevinç, Sadık Tanrıverdi, Bülent Uzun, Kader Yayla, Kemal Yıldız ve Gökhan Yılmaz da il delegesi seçildi. 

GELİNLİKLE OY KULLANDI
Öte yandan kongreye delegelerden Didar İnce’nin gelinlikle oy kullanması damga vurdu. Müstakbel eşi Salim Ok’la birlikte kongreye katılan İnce oyunu kullandıktan sonra düğün töreni nedeniyle salondan ayrıldı.  

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir