MENÜ
İzmir 19°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP Bayraklı Aday Adayı Polat'tan 'üniversite' mesajları!
Politika
13 Kasım 2018 Salı 12:02

CHP Bayraklı Aday Adayı Polat'tan 'üniversite' mesajları!

CHP Bayraklı Belediye Başkan Aday Adayı Polat alan çalışmalarını sürdürürken gençlerle bir araya geliyor. İlçede gençlere yönelik projeleri olduğunu söyleyen Polat, Bayraklı’da kamu ya da özel kesim kaynaklarıyla bir üniversitenin kurulmasına öncülük etmek istediklerini söyledi. Polat kurulacak üniversitenin ilçeye bir çok bakımdan katkı sağlayacağını ifade etti.

CHP Bayraklı Belediye Başkan Aday Adayı Cindi Can Polat Bayraklı’da kamu ya da özel kesim kaynaklarıyla bir  üniversitenin kurulmasına öncülük etmek istediklerini söyledi. İlçeye kazandırılacak üniversitenin ilçeye her alanda fayda sağlayacağını söyleyen Polat, “Toplumun ihtiyaç duyduğu insan gücünün yetiştirilmesi, topluma yön vermesi, bilimsel bilgiye sahip, demokrat, özgür düşünen bireylerin yetiştirilmesi açısından önem taşıyan üniversitemizin ilçemize önemli katkıları olacak. Bunların yanı sıra üniversitemizin kurulmasıyla ilçe ekonomisine ve istihdama katkı sağlamayı amaçlıyoruz” dedi.

GELİR ARTIŞI VE İSTİHDAM

Üniversitenin kurulmasının ilçe ekonomisine de önemli getirileri olacağını vurgulayan Polat, istihdam noktasında da ilçede bir rahatlama sağlayacağını söyledi. Polat, “Üniversitemiz tarafından istihdam edilecek akademik ve idari personel ile öğrencilerimizin ekonomik katkıları sonucu ilçemizde barınma, gıda, giyim, kültür, sanat ve eğlence sektörlerinden gelir artışı ve istihdam sağlamayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı

CAZİBE MERKEZİ OLACAK

Ekonomik katkıların yanında üniversitenin kurulmasıyla Bayraklı’nın, eğitim, kültür, sanat açısından cazibe merkezine dönüşeceğini ifade eden Polat, “Üniversite, çevresinin yanı sıra ilçe genelinde hizmet sektörlerinde artış sağlayacaktır. Üniversite ile ortak sosyal, ekonomik ve kültürel projeler geliştirmek de hedeflerimiz arasında… İlçemizdeki öğrencilerimizin yararlanacağı bir misafirhane yapmayı da amaçlıyoruz” diye konuştu.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir