MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP Bayraklı'da 'çoğunluk' krizine nokta kondu!
Politika
25 Mart 2021 Perşembe 20:27

CHP Bayraklı'da 'çoğunluk' krizine nokta kondu!

CHP Bayraklı’da ‘çoğunluk’ krizine nokta konuldu. 15 gün önce 10 ilçe yöneticisinin toplantıya katılmaması sonrası ‘düşürme’ iddiaları gündeme gelmişti. Bugün yapılan toplantıya yöneticiler katılım gösterdi.

GERÇEKİZMİR - CHP Bayraklı’da Belediye Başkanı Serdar Sandal ile İlçe Başkanı Pınar Susmuş’un arasında yaşanan sorun, ilçe başkanı ve yönetimi düşürme iddialarını gündeme getirmişti.

İlçe yönetiminde belediye destekli istifalarla başkan ve yönetimin düşürüleceği iddia edilmiş, Genel Merkez ve il başkanlığı düğmeye basmıştı. Görüşme trafiği sonrası istifa girişimi rafa kalkarken bu kez  Susmuş’a muhalif olduğu ve istifa etmesini istediği iddia edilen 10 yöneticinin yönetim kurulu toplantısına katılmaması sonrası ‘çoğunluk’ krizi patlak vermişti.

10 yöneticinin toplantıya katılmaması sonrası olağan ilçe yönetim kurulu toplantısı gerçekleşmezken,tutanak tutulmuştu.

Tüzük gereği üst üste üç toplantıda çoğunluk sağlanamaması halinde ilçe başkanı ve yönetimin düşme ihtimalin olması sonrası gözler ikinci toplantıya çevrilmişti.

TOPLANTI BU KEZ GERÇEKLEŞTİ

CHP Bayraklı İlçe Yönetimi, ilçe başkanı Pınar Susmuş başkanlığında bu kez toplandı. Toplantıya 15 yöneticinin katıldığı öğrenildi. Toplantıda 2. Bölge Örgütlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Şener Akdemir ve Bayraklı’dan sorumlu il yöneticisi Erol Mutlu da yer aldı.

VEKİLLER İLÇEYE GİTMİŞTİ

CHP İzmir Milletvekilleri Kamil Okyay Sındır, Tacettin Bayır ve Atilla Sertel, Bayraklı'ya giderek hem ilçe başkanı Susmuş hem de belediye başkanı Sandal'la bir araya gelmişti. Krizin sonlanması adına görüşme yapan vekiller ilçe yöneticileriyle de bir araya gelmiş ve toplantıya katılım gösterilmemesinin doğru olmadığını dile getirmişlerdi. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Selahattin Güzel
 26 Mart 2021 Cuma 13:19
Birlik ve beraberliğin olması çok sevindirici. CHP birleştirici gücün tek partisi. Hep beraber olacağız kimseyi ötekileştirmeyeceğiz. Yönetime başarılar dilerim.
 Bayraklılı partili
 25 Mart 2021 Perşembe 20:40
Demedik mi? Görünen köy klavuz istemez.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir