MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP Bayraklı'da iki ayda ikinci transfer
Politika
17 Kasım 2017 Cuma 19:54

CHP Bayraklı'da iki ayda ikinci transfer

Yerel seçimlerde Bayraklı'da AK Parti'den meclis üyesi seçilen Mustafa Kahraman partisinden istifa ederek CHP'nin yolunu tuttu.

GERÇEKİZMİR - Bayraklı Belediyesi AK Partili Meclis Üyesi Mustafa Kahraman partisinden istifa etti. Kahraman, istifasını seçim kuruluna verdi. Kahraman'ın istifadan sonra adresi CHP oldu. Kahraman'ın CHP'ye katıldığını CHP Bayraklı İlçe Başkanlığı'nın Bayraklı Havuz Düğün Salonu'nda delegelere yönelik düzenlediği gecede Belediye Başkanı Hasan Karabağ partililere duyurdu. 

Eylül ayında da bir başka AK Partili Meclis Üyesi Ali Şenay partiden istifa etmiş ve CHP'nin yolunu tutmuştu. Böylelikle CHP Bayraklı'ya 2 ay içinde ikinci kez AK Parti'den bir meclis üyesi geçmiş oldu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Hasan kurt
 19 Kasım 2017 Pazar 09:16
Bu geçişleri izleyince aklıma rahmetli kemal sunalın zübük filmi geliyo
 Ali Rifat Koç
 18 Kasım 2017 Cumartesi 09:13
Sayın Meclis üyemiz CHP ye hoş geldiniz. AKP nin seçmen kitlesi içerisinde oy verme tercihini sol sosyal demokrat partilerden yana kullanması gereken 13 milyondan fazla açlık sınırınında alında yaşayan seçmen kitlesi var. İktidardan hiçbir bireysel çıkarı olmayan bu seçmen kesiminide aydınlatma açısından AKP den ayrılış gerkçelerinizi ve CHP tercih etme sebeplerinide kamuoyuyla paylaşırsanız çok daha faydalı olacağını düşünüyorum. Tekrar hayırlı uğurlu olsun.
 Hakkı
 17 Kasım 2017 Cuma 23:49
Bu yemekte bulunan delegelerin içinden bir tanesi bile ben seçildim diyemez. Tamamını Hasan Karabağ belirledi. Bunlar CHP nin değil Hasan KArabağın delegesi.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir