MENÜ
İzmir 13°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP Bergama pazarda maske dağıttı
Politika
10 Nisan 2020 Cuma 14:19

CHP Bergama pazarda maske dağıttı

CHP Bergama İlçe Başkanlığı, koronavirüs ile mücadele kapsamında ilçe Pazaryerinde Pazar esnafına ve vatandaşlara gönüllü olarak maske dağıttı.

Dünyada hızla yayılan koronavirüs ile mücadele Türkiye çapında da devam ederken,  İzmir’de de topyekün dayanışma mesaisi yaşanıyor. Bu kapsamda, İzmir Büyükşehir Belediyesi salgının yayılmasını önlemek amacıyla pazaryerlerindeki pazar esnafına ve vatandaşlara maske dağıtımına başlamıştı. Büyükşehir Belediyesi’nin maske dağıtım çalışmasına Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)  Bergama İlçe Başkanlığı’ndan destek geldi. CHP Bergama İlçe Başkanı Mehmet Ecevit Canbaz ve ilçe örgütü mensupları maske dağıtımında gönüllü olarak görev aldı. Başkan Canbaz ve ilçe örgütü pazarda sosyal mesafeyi koruyarak maske dağıttı.

Gönüllü maske dağıtımına ilişkin kareleri sosyal medya hesabından paylaşan İlçe Başkanı Canbaz, “Yaşadığımız salgın hastalıktan korunabilmeniz için pazar yerlerinde maske kullanımı zorunluluğu dolayısıyla; halkın yanında, halk için çalışan , sosyal belediyeciliğin her gün bir örneğini veren İzmir Büyükşehir Belediyemiz ilçemizde pazar yerinde halkımıza ve pazarcı esnafımıza maske dağıtımı yapmıştır. Örgütümüz olarak bizler de çalışmaları yerinde gördük, dağıtıma gönüllülerle birlikte yardım ettik. Tabi ki sosyal mesafemizi koruyarak, kişisel önlemlerimizi alarak… Teşekkürler İzmir Büyükşehir Belediyesi” ifadelerine yer verdi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir