MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP Bornova'da 'gençlik' ateşi yüksek
Politika
25 Kasım 2017 Cumartesi 08:54

CHP Bornova'da 'gençlik' ateşi yüksek

CHP Bornova Gençlik Kolları İlçe Başkanlığı için kongre öncesi hareketlilik arttı. İl Gençlik Kolu Başkanı Sinan Sarıküse’nin desteğiyle il gençlik kolu yöneticisi Asena Karcıer adaylık turuna çıktı. Sadık Yıldız ise yaptığı açıklamayla ‘varım’ dedi.

GERÇEKİZMİR - CHP’de ana kademede bu hafta sonu başlayacak ilçe kongrelerinin yanında, pazartesi günü gençlik kollarında da kongre startı veriliyor.

Ana kademede en hareketli ilçelerin başında gelen ve 3 adayın(Kavalar-Hocaoğlu-Koçanalı) yarıştığı Bornova’da gençlik ateşi de yüksek.

Mevcut ilçe gençlik kolu başkanı Ömer Yener’in ismi ana kademe ilçe yöneticiliği için geçerken Yener’in gençlik kolları ilçe kongresinde aday olmayacağı öğrenildi.

KARCIER TURA ÇIKTI
İl Gençlik Kolu Başkanı Sinan Sarıküse’nin de desteğiyle il gençlik kolu yöneticisi ve aynı zamanda Ergene delegesi Asena Karcıer, ilçe gençlik kolu başkanlığı için adaylık turuna çıktı. Karcıer, CHP Bornova İlçe Başkanı Nevzat Kavalar, Bornova İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ömer Yener ve Bornova İlçe Kadın Kolları Başkanımız Serap Balci gibi isimlerle bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu.

YILDIZ ‘ADAYIM’ DEDİ

Karcıer’in adaylık turunun yanında bir isim daha ilçe başkanlığı için ‘varım’ dedi. CHP Bornova Gençlik Kolları Başkanlığına adaylığını açıklayan Sadık Yıldız şunları söyledi:

İçinde olmaktan mutluluk ve gurur duyduğum bu büyük ailenin en onurlu görevlerinden birine bugün itibari ile talibim. İçinde yetiştiğim gençlik hareketi ve benimle beraber yol yürüyen arkadaşlarım beni bu onurlu göreve aday olmama layık gördüler. Yaşadığımız zamanın zorluğu ve tüm olumsuz şartlar beni ve beraber yol yürüdüğüm arkadaşlarımı asla korkutmamış aksine bizi mücadelenin daha da içine çekmek için teşvik etmiştir.

Çünkü Mustafa Kemal'in gençliği hiçbir şart altında yılmaz ve yorulmaz. Çünkü Mustafa Kemal'in gençliği atasının gösterdiği hedeften hiçbir surette vaz geçmez. Ülkemizin yaşadığı faşizmi yıkmak için Genel Başkanımızın başlattığı bu kutsal yürüyüşe en iyi şekilde destek olmak adına Cumhuriyet Halk Partisi Bornova Gençlik Kolları Başkanlığına adayım...

Aday olduğum bu görevin önem ve değerinin farkındayım. Bu ağır yükü omuzlamaya çalışmak bana başlı başına gurur vermektedir.

Ben bu gururun ötesinde bir başarı hikâyesinin peşinden koşmak istiyorum. Bu akıl almaz karanlığın içinde çırpınan güzel ülkemi aydınlık ve demokratik günlere çıkarırken bedenimle, yüreğimle ruhumla bu amansız kavgada mücadele etmek ve gerekirse hiç düşünmeden bedel ödemek istiyorum.

İşçilerin ölmediği, kadınların şiddet görmediği, halkımın soyulup güzel ülkemin talan edilmediği ve kutsal Cumhuriyet değerlerimin tartışılmadığı bir Türkiye'yi kurmak için; durmadan  yılmadan, yorulmadan çalışacağım çalışacağız. Mustafa Kemal Atatürk ilke ve devrimlerinden aldığımız güç ve inançla tüm gençliğimizi bu amansız kavgaya davet ediyor bu duygu ve düşünceler ile herkesi selamlıyorum”

 

 

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Genc
 25 Kasım 2017 Cumartesi 13:32
İl başkanı bu süreçte tarafsız olmalı. Ana kademede bu durum nasıl eleştiriliyorsa gençlik için de geçerlidir. Madem koltugu bırakacak Sinan bari bu dönem rahat bıraksın gençleri
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir