MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP Bornova'da kritik isim kongrede tarafını belirledi!
Politika
30 Kasım 2017 Perşembe 12:43

CHP Bornova'da kritik isim kongrede tarafını belirledi!

CHP Bornova’da kongreye 3 kala flaş bir gelişme yaşandı. İlçede hatırı sayılır delege gücüne sahip olan ve süreçte kongreyi kilitleyen isim olan YDK Üyesi Polat, kongrede Kocaoğlu-Kavalar-Atila cephesinde yer almayı seçti.

GERÇEKİZMİR – CHP’de kongreler start alırken, hafta sonu mesaisinde gözler Bornova’da…

Pazar günü Evka-4 Spor Kompleksi’nde gerçekleşecek kongrede, mevcut İlçe Başkanı Nevzat Kavalar dışında, Adnan Hocaoğlu ve Osman Koçanalı adaylığını açıklamıştı.

Arka planda ‘CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır-Büyüşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu rekabeti’ne sahne olan Bornova’da hatırı sayılır delege gücüne sahip Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi (YDK) Mahir Polat’ın hangi tarafta yer alacağı merakla bekleniyordu.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’yla yıldızı barışmadığı için Kavalar’a, Hocaoğlu’nun yanındaki bazı isimler nedeniyle de Hocaoğlu’na mesafe koyan Polat, kongreye üç kala kararını verdi.

DESTEK KAVALAR'A
Gerçekizmir'in edindiği bilgiye göre İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’yla bir araya gelen Polat, görüşme sonrası safını netleştirdi.Polat ve ekibi ilçe kongresinde mevcut ilçe başkanı Kavalar’a destek kararı aldı.

Polat’ın bu kararında delege seçimlerine gidilen süreçte CHP Genel Sekreteri Sındır ile üyelikler noktasında yaşadığı sıkıntının etkilediği öğrenildi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir