MENÜ
İzmir 20°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP Bornova’da kadınlardan 1. yıl raporu
Politika
1 Nisan 2021 Perşembe 11:28

CHP Bornova’da kadınlardan 1. yıl raporu

CHP Bornova Kadın Kolları, geride kalan 1 yıllık görev süresinde yapılan çalışmaları örgütle paylaştı. Buluşmada Kadın Kolları Başkanı Bölük, İstanbul Sözleşmesi ve andımız çıkışında bulundu.

CHP Bornova Kadın Kolları, geride kalan 1 yıllık görev süresinde hayata geçirilen çalışmaları örgütle paylaştı.

CHP Bornova Kadın Kolları’nın göreve gelişinin 1. yılı vesilesiyle 1 yıllık emek ve çalışmaların anlatıldığı toplantıda Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, Kadın Kolları MYK üyesi Hatice Semerci, İlçe Başkanı Ertürk Çapın ile meclis üyeleri ve ilçe yöneticileri hazır bulundu.

1 yıllık çalışmalardan derlenen video sunumun ardından konuşan Bornova Kadın  Kolları Başkanı Duygu Bölük, yönetim kurulunda birlikte çalıştığı isimleri tek tek tanıtarak sahneye çağırdı.

Türkiye’nin Cumhurbaşkanı Kararnamesiyle İstanbul Sözleşmesi’nden ayrılma kararına tepki gösteren Bölük, sözleşmeden asla vazgeçmeyeceklerini söyledi.

Kadın emeğinin parti içerisindeki önemine vurgu yapan Bölük, İstanbul Sözleşmesi ve eşit temsiliyet konusunda tüm erkeklerden destek istediklerini ifade etti ve bu konudaki kararlılıklarından vazgeçmeyeceklerini belirtti. Bölük konuşmasında andımızın kaldırılmasını da sert bir şekilde eleştirirken, salonda andımız okundu.

Bölük konuşmasında CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ ve İlçe Başkanı Ertürk Çapın’a desteklerinden ötürü teşekkür etti.

Salonda, CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka’nın seçim sloganı olan ''Kotalar bize dar, hedefimiz iktidar''  sloganı atıldı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir