MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP Buca’da Akdağ dönemi: Örgüte ne mesaj verdi?
Politika
14 Aralık 2017 Perşembe 16:45

CHP Buca’da Akdağ dönemi: Örgüte ne mesaj verdi?

Nefes kesen kongrede Kaya’yı 2 oy farkla geride bırakarak CHP Buca İlçe Başkanı olan Akdağ göreve resmen başladı. Akdağ, “ “Ne olur sokaklarda, kahvehanelerde, sosyal medyada tartışmayın. Sokakta gezerken herkesin CHP’lilerin terbiyesinden bahsetmesini istiyorum. Konuşma üslubumuza kadar her şeye dikkat edeceğiz” dedi.

GERÇEKİZMİR – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Buca’da geride kalan Pazar günü yapılan kongrede rakibi Çağdaş Kaya’yı 2 oy farkla geride bırakarak başkanlığa seçilen Kasım Akdağ mazbatasını aldı.

CHP Buca İlçe Başkanı Akdağ daha sonra İlçe Eski Başkanı Çağdaş Kaya’nın da katıldığı devir teslim törenine katıldı.

Akdağ İlçe Binası’ndaki törende Kaya’yı uğurladıktan sonra örgüte seslendi. CHP Buca İlçe Başkanı, “Bundan sonra sık sık danışma kurulları yapacağız. Orada bizi eleştirin. Eleştirilmekten korkmayacağız. Partiyle ilgili ne söyleyeceksiniz bu masa etrafında bize söyleyin. Bizden kaynaklıysa çeki düzen verelim. Yok partiyle ilgiliyse genel merkeze rapor edelim. Ne olur sokaklarda, kahvehanelerde, sosyal medyada tartışmayın. Arayın iki küs varsa biz de barışalım, onları da barıştıralım. Yeter artık. Ortam çok gerildi. Hepimizin hedefi 2019 olsun” diye konuştu.

KİTAP ÇAĞRISI
Akdağ’ın açıklaması sırasında salona onlarca kitap getirildi. Akdağ, “İlçemizde kitaplık oluşturacağız. Partililerimize sesleniyorum; çiçek yerine kitap getirin. Kadınlarımız, çocuklarımız buraya geldiğinde mutlaka ve mutlaka kitap okuyacaklar” diye konuştu.

Akdağ şunları söyledi: Bir kongre süreci yaşadık. Üstümüzde onun duygusallığı var. Oy verdim, vermedim düşüncesi taşıyanlar var. Herkesin bir kaygısı var. Herkes rahat olsun. Biz sizin evladınız ve hizmetkarınızız.

Akdağ toplantıda yönetimde olan isimlere de tek tek mikrofon uzattı. Yeni ilçe yöneticileri kendilerini tanıttı.

CHP TERBİYESİNDEN BAHSETSİNLER İSTİYORUM!
Akdağ ardından, “Acısıyla tatlısıyla biz bir aileyiz. Aynı dili aynı üslubu kullanacağız. Sokakta gezerken herkesin CHP’lilerin terbiyesinden bahsetmesini istiyorum. Konuşma üslubumuza kadar her şeye dikkat edeceğiz” dedi.

Akdağ ve beraberindeki kalabalık törenin ardından Çevik Bir Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk koydu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir