MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP Çiğli’de örgüte ‘beyaz’ mesaj!
Politika
8 Kasım 2017 Çarşamba 13:31

CHP Çiğli’de örgüte ‘beyaz’ mesaj!

Muhalefetin delege seçimlerinde zaferle ayrıldığı CHP Çiğli’de adaylığını ilk açıklayan isim olan Erkan Akar için adaylığıyla muhalefeti parçalayacağı, muhalefetten kopacağı, hatta mavi listeden aday olabileceği iddia edilmişti. Akar’dan sosyal medya aracılığıyla önemli bir açıklama geldi.

GERÇEKİZMİR - CHP Çiğli’de delege seçimlerinde güçlü çıkan muhalefetin ilçe kongresine hangi adayla gireceği merak konusu…

Delege seçimlerinden hüsranla ayrılan belediye ve ilçe yönetimi destekli yapılar, muhalefeti içeriden parçalayarak kongre hesabına girişmişlerdi.

İlçede adaylığını ilk açıklayan isim olan Erkan Akar için muhalefetten kopacağı, adaylığıyla muhalefet zarar vereceği hatta mavi listeden aday olabileceği iddia edilirken, Akar’dan sosyal medya aracılığıyla açıklama geldi.

Akar açıklamasında ilçe başkan adayı olduğunu yinelerken, beyaz listeyi destekleyen isimlerden ayrılmayacağı mesajını verdi. Akar’ın “Saltanata son vereceğiz” açıklaması Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan ve İlçe Başkanı Zeynel Mertoğlu’na mesaj olarak yorumlandı.

BEYAZ LİSTE EKİBİ OLARAK EL ELE BİTİRECEĞİZ
Sevgili Dostlarım;
Ben bir Politikacı değilim, Sadece Ülkesini Seven Ve Mücadele Etmek isteyen İnanmış bir İnsanım Ve "Politikacı olma" gibi bir Hayalim de yok.

Çalışkan, İlerici, Dürüst ve Bilgiye değer veren bir Bakış Açısı ile Gençleri Siyasi Mücadeleye Motive Etmeye Çalışan ve Bu iktidar 'dan Kurtulmak için Halk Yürüyüşü başlatmak isteyen bir İnsanım. Bu İdeal ile İlçe Başkanlığına Adayım.

Bu Yarışa Tam 6 Ay Önce Beyaz Liste Ekibi Olarak, İnanarak Başladık ve ALNIMIZIN AKIYLA, BEYAZ LİSTE EKİBİ Olarak El Ele Bu Yarışı BİTİRECEĞİZ.

Bu Andan itibaren Herkesi Kapsayıcı, Evrensel Düşünce İlkeleri ile Kavgaya, Küslüğe ve Ötekileştirmeye Son Vererek Yine Bir Kasım Ayında Saltanata SON vereceğiz...

Bunu Başaracak İnanç ve Güce Sahibiz.

2019 da HALKIN İKTİDARINI KURACAĞIZ
Dostlarımın Diliyle PALA ERKAN
Sevgilerimle...

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir