MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP Çiğli’de o iddiaları güçlendiren paylaşım: Belediyenin adayı o isim mi?
Politika
15 Aralık 2017 Cuma 09:26

CHP Çiğli’de o iddiaları güçlendiren paylaşım: Belediyenin adayı o isim mi?

Başkan Arslan’a en yakın isimden CHP Çiğli’de Pazar günü yapılacak kongre öncesi belediye cephesinin bir aday çıkarmayacağı ve bunun yerine muhalefetin Gümrükçü’de birleşmesine rağmen adaylıktan çekilmeyen Akar’ı destekleyeceği iddiasını güçlendiren bir paylaşım geldi.

GERÇEKİZMİR – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Örgütü’nde 29 ilçede kongreler tamamlanırken gözler Pazar günü Çiğli’de yapılacak seçime çevrildi.

- CHP İZMİR'İN GÖZÜ O KONGREDE: DİVANA 'YILDIZ' İSİM! 

İlçede delege seçimlerine damga vuran beyaz listelerin desteklediği muhalefet Utku Gümrükçü isminde büyük bir uzlaşı sağlarken, belediye cephesinin sandığa kimle gideceği merak konusu oldu.

Mevcut İlçe Başkanı Zeynel Mertoğlu’nun aday olmayacağı netleşirken, belediyenin muhalefet kanadının Gümrükçü’de karar kılmasına rağmen adaylıktan çekilmeyen Erkan Akar’ı destekleyeceği iddia edilmişti.

Kongreye 2 kala bu iddiaları güçlendiren bir paylaşım geldi. Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan’a en yakın isim olan Belediye Başkan Yardımcısı ve Meclis Üyesi Vezir Aslan Erkan Akar’ın örgüte vaat mesajını sosyal medya hesabından paylaştı. Aslan’ın bu paylaşımı belediye cephesinin aday çıkarmayacağını doğrular nitelikte olurken sandıkta Akar’ı destekleyeceği iddialarını da oldukça güçlendirdi.

CHP Çiğli Kongresi Pazar günü Paşakule Düğün Salonu’nda yapılacak. Örgüt yeni başkanı, yeni yönetimini ve il kongre delegelerini seçecek. Bu seçimle birlikte CHP İzmir Örgütü’nde ilçe kongreleri tamamlanacak ve gözler 7 Ocak’ta yapılacak İl Kongresi’ne çevrilecek.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir