MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP Foça'da Çeşmeci dönemi!
Politika
29 Ağustos 2023 Salı 14:42

CHP Foça'da Çeşmeci dönemi!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Foça İlçe Örgütü’nde yeni seçilen başkan ve yönetim kurulu yapılan törenle görevi devraldı. Tören sonunda yeni İlçe Başkanı Esen Çeşmeci, görevi devraldığı Ayla Yılmaz’ı çiçeklerle uğurladı.    

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Foça İlçe Örgütü’nde yeni seçilen başkan ve yönetim kurulu yapılan törenle görevi devraldı. Tören sonunda yeni İlçe Başkanı Esen Çeşmeci, görevi devraldığı Ayla Yılmaz’ı çiçeklerle uğurladı.    

İlçe Merkezi’ndeki parti binasında yapılan törene eski ve yeni yönetim kurulu üyeleri, partili bazı meclis üyeleri, bazı eski ilçe ve belediye başkanları ile partililer katıldı.

20 Ağustos 2023 tarihinde yapılan ilçe kongresinde yeni İlçe Başkanı olarak seçilen Esen Çeşmeci görevi Ayla Yılmaz’dan devralırken  yaptığı konuşmada partisinin Kurtuluşun ve Kuruluş’un partisi olduğunu, işlerinin zor olduğunu ama başaracaklarını dile getirdi.

"NE YAPACAĞIMIZI BİLİYORUZ"
Çeşmeci; “Bundan tam 100 yıl önce Anadoluda vatanını seven gençleri örgütleyerek Kurtuluş Savaşı’nı veren ve bu savaşı kazandıktan sonra Türkiye Cumhuriyetini kuran Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarını saygıyla yadediyorum.  Ruhları şad olsun. Mayıs ay’ındaki seçimlerin ardından parti genel merkezimizin gönderdiği program kapsamında kurultay öncesi çalışmalar, delege seçimleri ve kongreler başladı. Delege seçimlerinde birlikte çalıştığımız tüm arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum.  Bugünkü değişikliğin önemli aktörleri onlardır.  Bugün görevi teslim alıyoruz. Ne yapacağımızı biliyoruz. İşimizin zor olduğunu biliyoruz. Ama bu konuda tecrübeli arkadaşlarımla birlikte en iyisini yapacağımızdan hiç şüphem yok. “ dedi.

"CHP BİZİM PARTİMİZ"
Görevi devreden eski ilçe başkanı Ayla Yılmaz’da  yeni yönetime başarılar dilerken destek mesajı da verdi. Ayla Yılmaz; "21 Aralık 2029’da yönetimimizi kurduk. Yaklaşık 4 yıllık bir süre arkadaşlarımızla birlikte çalıştık. Deprem gibi, pandemi gibi çok sıkıcı, üzücü yorucu süreçler yaşadık.  Bu süreçte birlikte görev yaptığım yönetim kurulu , kadın ve gençlik kolları üyelerine tekrar teşekkür ediyorum. Yeni yönetime gelen arkadaşlarımız partimizin sahibi olan insanlardır. Partimizi daha ileriye taşımak için çaba harcayacaklardır. Bizde elimizden geldiğinice size destek vermeye çalışacağız. Hepinize başarılar diliyorum. CHP bizim partimizdir" diye konuştu. 

Esen Çeşmeci, Ayla Yılmaz’ı çiçeklerle uğurladıktan sonra yönetim kurulunun yeni üyeleri kendilerini tek tek tanıttılar. Tanıtımın ardından aralarında bazı eski ilçe ve belediye başkanlarınında bulunduğu partililer söz alarak görüş, dilek ve temennilerini aktardılar. Bu konuşmalarda ortak nokta olarak ilçe geleneğinde her ihtiyaç duyulduğunda partililerin oylarına müracaat edilmesi ve sandık konulmasının gereği  özellikle vurgulandı.

Devir teslim töreninin tamamlanmasının ardından yeni ilçe yönetimi Esen Çeşmeci başkanlığında ilk toplantısını yaptı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir