MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP Foça’dan 2019 yolunda dev komisyon
Politika
17 Ocak 2018 Çarşamba 20:07

CHP Foça’dan 2019 yolunda dev komisyon

Cumhuriyet Halk Partisi Foça Örgütü seçimlere hazırlık startı verdi. İlçe başkanlığı 2019’daki kritik seçimler için eski ve yeni birçok ismin yer aldığı dev bir komisyon kurdu.

İZMİR - CHP Foça İlçe Yönetimi, ilçe kongresi sonrası ilk iş olarak 2019’da gerçekleşecek yerel, genel ve başkanlık seçimlerinin hazırlık çalışmalarını başlattı.

CHP Foça İlçe Başkanlığı geçen dönem kurduğu çalışma komisyonlarına ek olarak ‘Seçim Komisyonu’nu kurdu. Komisyonun amacı, tüm üyelerin aktif olarak çalışmalara katılmasını sağlamak ve başarıyı birlikte paylaşmak olduğu ifade edildi.

Komisyonun ilk toplantısı gerçekleşti. Toplantıya ilçe yöneticileri, kadın ve gençlik Kolu başkanları, belediye başkan ve meclis üyeleri, eski ilçe başkanları, eski belediye başkanları ve meclis üyeleri, eski kadın ve gençlik kolu başkanları ve partili muhtarlar katıldı. Komisyona İzmir 2. Bölge milletvekilleri de dahil olacak ve çalışmalara katkı sağlayacak.

İlçe Başkanı Baran Gezmiş Yıldırım ve Komisyonlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Ayla Yılmaz Seçim Komisyonu’nun çalışma programı hakkında bilgi verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Foça örgütü tüm üyelerini aktif duruma getirecek bir çalışma programını bu toplantıda katılımcıların öneri ve katkılarını alarak çalışmaya başlayacak.

Cumhuriyet Halk Partisi Foça “tek vücut, tek yürek” olarak CHP ile iktidara hazırız mesajı verdi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 lBenal Kut
 17 Ocak 2018 Çarşamba 21:36
Çok başarılı bir çalışma oldu.birlik ve beraberlik içinde seçimlerden başarılı çıkmak için tüm örgüt olarak çalışacağız.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir