MENÜ
İzmir 14°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP Gaziemir'de 14 ay sonra bir ilk: Başkan örgüte gitti!
Politika
15 Şubat 2021 Pazartesi 18:03

CHP Gaziemir'de 14 ay sonra bir ilk: Başkan örgüte gitti!

CHP Gaziemir’de ilçe başkanlığı, meclis üyeleri ve Belediye Başkanı Halil Arda üçgeninde uzun süredir yaşanan krizde flaş bir gelişme yaşandı. Belediye Başkanı Arda, Aralık 2019’daki ilçe kongresinden sonra ilk kez ilçe başkanı Kasım Özkan’ı ziyaret etti. Muhalif meclis üyelerinin buluşmada yer almaması dikkat çekti.

GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) uzun süredir suların durulmadığı ve son olarak denetim komisyonu seçiminde meclis grubu içinde yaşanan çatlakla gündeme gelen Gaziemir'de  ilçe başkanlığı, meclis üyeleri ve Belediye Başkanı Halil Arda üçgeninde yaşanan krizle ilgili İl Başkanlığı düğmeye basmış ve İl Başkanı Yücel ilçede görüşme trafiği gerçekleştirmişti.

KONGRE SONRASI İLK KEZ
İlçede krize nokta koymak adına Başkan Arda flaş bir adım attı. Arda, Aralık 2019’daki ilçe kongresinden sonra ilk kez ilçe binasında İlçe Başkanı Kasım Özkan’ı ziyaret etti.

Başkan Arda, ziyaretle ilgili sosyal medyadan şu ifadeleri kullandı;

“Bugün evim Cumhuriyet Halk Partisi Gaziemir İlçe Başkanlığımızda örgütümüzle bir araya geldik. CHP İzmir İl Başkan Yardımcımız Köksal Yıldırım, CHP Gaziemir İlçe Başkanımız Kasım Özkan, Kadın Kolları Başkanımız Neriman Balcı Türkeri, Gençlik Kolları Başkanımız Baran Manav, belediye meclis üyelerimiz ve  partililerimizin katıldığı buluşmada ilçemizin ve ülkemizin gündemindeki konuları değerlendirdik. Daha yaşanabilir bir Türkiye için örgütümüzle birlikte kol kola mücadele etmeye, canla başla çalışmaya devam edeceğiz.”

MUHALİF İSİMLERE DAVET YOK
Öte yandan buluşmada muhalif 10’a yakın meclis üyesinin yer almaması dikkat çekti.  Muhalif meclis üyelerine ziyaretle ilgili belediye kanadından bilgilendirme yapılmadığı bu nedenle bu isimlerin de katılmadığı öğrenildi. Başkan Arda’ya yakın meclis üyeleri ise ziyarette yer aldı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir