MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP Gaziemir'de kongre arapsaçı: Örgütün adayı hangisi?
Politika
8 Aralık 2017 Cuma 15:23

CHP Gaziemir'de kongre arapsaçı: Örgütün adayı hangisi?

CHP Gaziemir’de Pazar günkü kongre öncesi işler arapsaçına döndü. İlçe Başkanı Umut Tekin’in aday olmayacağı kongrede örgütün adayı diye duyurulan meclis üyesi Kasım Özkan’ın ardından, eski ilçe başkanı ve meclis üyesi Elif Becek de ‘adayım’ dedi. Gaziemir’de örgüt şu soruyu soruyor: Örgütün adayı hangisi?

GERÇEKİZMİR - CHP Gaziemir’de kongre öncesi adaylık arapsaçına döndü.

Süreç boyunca tüm ilçelerde hareketlilik yaşanırken en sessiz ilçe olarak dikkat çeken CHP Gaziemir’de İlçe Başkanı Umut Tekin’in ‘aday değilim’ açıklamasının ardından gözler kimin öne çıkacağına çevrilmişti.

Büyükşehir ve Gaziemir Belediyesi Meclis Üyesi Abdurrahim Nursoy, yaptığı yazılı açıklamayla Belediye Meclis Üyesi Kasım Özkan’ın örgütün adayı olarak  ilçe başkanı adayı olduğunu duyurmuştu. Özkan’a, ilçe başkanı Tekin’in de destek olacağı ifade edilmişti.

Kongreye 2 kala sürpriz bir gelişme yaşandı.  Gaziemir’de işler karıştı. İlçede adaylık noktasında bireysel olarak çıkan parti üyesi Murat Balcı ve ilçe yöneticisi Mahmut Şaylan’ın adaylıktan vazgeçmesinin ardından sürpriz bir isim ‘varım’ dedi.

Gaziemir İlçe Eski Başkanı, Belediye Meclis Üyesi Elif Becek örgüte aday olduğunu duyurdu. Örgütün içinden gelen Becek’in aday topuna girmesi sonrası Gaziemir’de “Örgütün adayı kim” sorusu gündeme geldi. Becek’e, aralarında bazı meclis üyeleri ve ilçe eski başkanlarının yanı sıra Gaziemir Beledide Başkanı Halil İbrahim Şenol’un da destek vereceği belirtildi. Becek resmi adaylık açıklamasını Cumartesi günü ilçe binasında yapacak. 

Becek sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Değerli Cumhuriyet Halk Partililer, bayrağımızı daha yukarı taşımak için, ilçe kongremizde ilçe başkanlığına aday oluyorum. Yarın (9 Aralık Cumartesi) 13:00'da CHP Gaziemir Ilçe binasında yapacağım adaylık açıklamasında hepinizi yanımda görmekten mutluluk duyarım” ifadelerini kullandı.

Becek 2012 kongresinde Umut Tekin'e kaybetmişti. 2014 yerel seçimlerinde meclis üyesi olmuştu. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir