MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP Gençlik'ten sıra dışı protesto: 30 ilçede zam duvarı!
Politika
18 Şubat 2022 Cuma 16:24

CHP Gençlik'ten sıra dışı protesto: 30 ilçede zam duvarı!

CHP İl Gençlik Kolları peş peşe gelen zamları ve hayat pahalılığını protesto etmek için 30 ilçede sıra dışı bir eyleme imza attı. Oluşturulan zam duvarına vatandaşlar da faturalarını asarak ve mesajlar yazarak destek verdi.

GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Örgütleri derinleşen ekonomik krizin gölgesinde peş peşe gelen zamları protesto etmeye devam ediyor. 

Son olarak CHP İzmir İl Gençlik Kolları kent çapında sıra dışı bir protesto eylemine imza attı. 30 ilçede zam duvarları oluşturuldu. Zam duvarlarına vatandaşlar da faturalarını asarak ve mesajlar yazarak destek verdi.



Urla'daki zam duvarı eylemine CHP İlçe Başkanı Hakan Özbadur ve tüm parti yönetim kademelerinin yanı sıra İzmir Büyükşehir Belediye Eski Başkanı Aziz Kocaoğlu da destek verdi.



CHP İlçe Başkanı Özbadur eylem sonrasında “Meclis Üyelerimiz, Parti Yönetimimiz, Kadın Kollarımız ve Gençlik Kollarımız ile birlikte Park Kave önünde kurduğumuz “Zam Duvarı”na elektrik faturalarımızı asarak yapılan zamlar sonucu gelen yüksek fiyatları protesto ettik. Halkımız artık nefes alamıyor. Yandaşlar için değil halkımız için çalışın! Zamları geri çekin!” açıklamasını yaptı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir