MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP Genel Başkanı Özel İzmir'de!
Politika
22 Aralık 2023 Cuma 14:08

CHP Genel Başkanı Özel İzmir'de!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel bugün Şehit Asteğmen Mustafa Fehmi Kubilay, Bekçi Hasan ve Bekçi Şevki Bey için Menemen'de düzenlenecek anma törenine katılmak için İzmir'e geldi. Özel'i Adnan Menderes Havalimanı'nda belediye başkanları ve partililer karşıladı.

GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel Şehit Asteğmen Mustafa Fehmi Kubilay, Bekçi Hasan ve Bekçi Şevki Bey için Menemen'de düzenlenecek anma törenine katılmak için İzmir'e geldi.

Adnan Menderes Havalimanı'ndan memleketi Manisa'ya geçen Özel sabah erken saatlerde İzmir'e gelerek düzenlenecek anma törenine katılacak.

Şehit Asteğmen Mustafa Fehmi Kubilay, Bekçi Hasan ve Bekçi Şevki Bey için Menemen'de düzenlenecek anma töreni CHP Genel Başkanı Özel'in katılımıyla gerçekleştirilecek. Anma töreni kapsamında yapılacak yürüyüşe de katılacak Özel düzenlenecek törende bir de konuşma yapacak. 

İŞTE PROGRAM

10:00               Mustafa Fehmi Kubilay, Bekçi Hasan, Bekçi Şevki’yi Anma Resmi Töreni Katılım
10:30               CHP-ADD Anma Yürüyüşü
(Menemen Şehir Stadı Önünden Yıldıztepe Şehitliğine)
11:00               Yıldıztepe Şehitliğinde Tören ve Konuşmalar

Konuşmacılar:
ADD Gençlik Kolları Genel Başkanı  Nihat Arda MERCAN
CHP Gençlik Kolları İl Başkanı         Burak KOTAN
Eğitim-İş Genel Başkanı                    Kadem ÖZBAY  
Birleşik Kamu-İş Konf.Gen.Bşk         Mehmet YEŞİLDAĞ
ADD Genel Başkanı                           Mustafa Hüsnü BOZKURT
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç SOYER
CHP Genel Başkanı                           Özgür ÖZEL

Konuşmaların Bitiminden Sonra;
Menemen Şehidi Kubilay’ı Anma Koşusu Ödül Töreni
ADD Gençlik Kolları’nın Bursa Nutkunu Okuması
Kabirlere Çiçek Bırakılması
Tören Bitimi


'Demokrasi ve Laiklik' yürüşüyü
 Anma programı saat 09.30’da Yıldıztepe’de yer alan Kubilay Anıtı’ndaki resmi törenle başlayacak. Programa, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de katılacak. Saat 10.00’da İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 17. kez düzenlenen Şehit Asteğmen Kubilay Yol Koşusu da start alacak.

Resmi programın ardından saat 10.30’da CHP İzmir İl Örgütü ile Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) tarafından “Demokrasi ve Laiklik”  yürüyüşü başlayacak. Katılımcılar, Menemen İZBAN İstasyonu’ndan şehitliğe kadar yürüyecek. Kortejde yine CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de yer alacak.

Yürüyüşün ardından Yıldıztepe’de yer alan Kubilay Anıtı’ndaki ikinci tören, çelenk sunumu, saygı duruşunda bulunulması ve istiklal marşının okunmasıyla başlayacak. Programda CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, ADD Gençlik Kolları Genel Başkanı Nihat Arda Mercan, CHP Gençlik Kolları İzmir İl Başkanı Burak Kotan, Eğitim-İş Genel Başkanı Kadem Özbay, Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mehmet Yeşildağ, ADD Genel Başkanı Mustafa Hüsnü Bozkurt konuşma yapacak. Konuşmaların ardından 10 kilometrelik 17’nci Kubilay Yol Koşusu’nda dereceye girenlere ödülleri verilecek

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir