MENÜ
İzmir 21°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP Genel Merkezi İzmir'de o ilçe için 2 milletvekili görevlendirdi
Politika
23 Kasım 2019 Cumartesi 14:15

CHP Genel Merkezi İzmir'de o ilçe için 2 milletvekili görevlendirdi

CHP Genel Merkezi, delege seçimlerinin en sancılı geçtiği Karşıyaka’da, Pazar günü kritik mahallelerde gerçekleşecek seçimler için 2 milletvekilini görevlendirdi. Öte yandan Eski Başkan Akpınar’dan delege seçimleriyle ilgili sosyal medyadan çağrı geldi.

GERÇEKİZMİR – Cumhuriyet Halk Partisi’nde(CHP) delege seçimleri sürerken, İzmir’de rekabetin ve tansiyonun en yüksek yaşandığı ilçe Karşıyaka…

İlçede Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın ve ilçe yönetimine muhaliflerin desteklediği mavi listelerle, İlçe Başkanı Uğur Yıldırım ve yönetiminin desteklediği beyaz listeler yarışıyor.

Geride kalan 2 haftada bazı mahallelerde arbede yaşanmış, tarafların karşılıklı açıklamalarıyla tansiyon yükselmişti.

Karşıyaka’da Pazar günü kritik mahallelerde seçim var. Sandık, Dedebaşı, Yalı, Bostanlı, Bahçelievler, Mavişehir, Cumhuriyet, Zübeyde Hanım, Örnekköy’de kurulacak.

2 VEKİL GÖREVLENDİRİLDİ!

İlçe kongre delegasyonunun yarısına yakının belirleneceği gün için Genel Merkez kritik bir hamle yaptı. Genel Merkez, Pazar günü gerçekleşecek Karşıyaka seçimleri için, Mersin Milletvekili Alpay Antmen ve Osmaniye Milletvekili Baha Ünlü’yü görevlendirdi.

İki vekil ilçede gerçekleşecek seçimlerin tüzük ve yönetmelik hükümlerine uygunluğunu takip edecek.

AKPINAR'DAN ÇAĞRI

Öte yandan Eski Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, sosyal medyadan dikkat çekici bir paylaşımda bulundu. Delege olmak istemediği öğrenilen Akpınar, mahallelerde emek veren isimlerin delege listelerine yazılması adına çağrıda bulundu. Akpınar sosyal medyadan şu paylaşımı yaptı;

 

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Devrim Yeni
 23 Kasım 2019 Cumartesi 17:47
Eski Belediye Başkanı Akpınar, keşke bu yerinde ve doğru açıklamayı Başkanlığı dönemindeki seçimler öncesi yapıp, uygulanmasına katkı koysaydı... Kuzenlerin, ekmeğinle oynadıkları onlarca parti üyesi Belediye çalışanlarımız var. Hiç birinin delege olmasını o vakit istemiyorlardı... Sayın Akpınar''ın açıklamasını dikkate alacak üye yok. Çünkü üyelerimiz doğru olduğuna inandıkları tercihi yapacaktır. Harmanda izi olmayanın, hasat da yüzü olmaz.
 Ali İnanç Ülkü
 23 Kasım 2019 Cumartesi 17:39
Saygılar Huseyin Mutlu Akpınar başkanım
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir