MENÜ
İzmir 18°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP Genel Merkezi gönderdi: İzmir'de ilçe ilçe 'YKS kararı' anketi!
Politika
14 Mayıs 2020 Perşembe 16:33

CHP Genel Merkezi gönderdi: İzmir'de ilçe ilçe 'YKS kararı' anketi!

CHP Genel Merkezi sınav tarihlerinin değişmesinin ardından kararın öğrenciler ve aileler üzerindeki etkisini ölçmek, karara tepkileri belirlemek üzere bir anket çalışması yaparak il başkanlıklarına gönderdi. Her ilçede ilçe başkanlıkları tarafından yapılacak anket çalışması 6 sorudan oluşuyor.

GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Yönetim Kurulu haftalık olağan toplantısı Deniz Yücel’in başkanlığında gerçekleşti.

Toplantının ana gündem maddesi parti genel merkezinin Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) 25-26 Temmuz tarihlerinden 27-28 Haziran tarihine çekilmesi kararı sonrası hayata geçirdiği çalışma oldu.

Edinilen bilgiye göre CHP Genel Merkezi sınav tarihlerinin değişmesinin ardından kararın öğrenciler ve aileler üzerindeki etkisini ölçmek, karara tepkileri belirlemek üzere bir anket çalışması yaparak il başkanlıklarına gönderdi. 

Anket il başkanlığı tarafından da ilçe başkanlıklarına gönderilecek, ilçe başkanlıkları anket çalışmasını kendi ilçelerinde yapacak ve sonuçları yeniden il başkanlığına teslim edecek. Sonuçlar son olarak yeniden Genel Merkez'e iletilecek. 

6 SORUDAN OLUŞUYOR 
Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı Hakkında Kamuoyu Araştırması başlığında yapılan anket 6 sorudan oluşuyor. Ankette sınava girecek öğrenciler ve ebeveynlere; sınav tarihinin öne alınmasını doğru mu yanlış mı buldukları ve nedenleri, tarihin öne alınmasının öğrencileri ve ebeveynleri nasıl etkilediği, sınav yerlerinde salgına yönelik yeterli önlemlerin alınacağına inanıp inanmadıkları ve sınavın öne alınması hakkındaki kararın iptal edilmesini isteyip istemedikleri soruluyor.  

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir