MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP Güzelbahçe'de 'birlik' yemeği
Politika
25 Kasım 2017 Cumartesi 10:08

CHP Güzelbahçe'de 'birlik' yemeği

CHP Güzelbahçe İlçe örgüt delegeleri birlik ve dayanışma yemeğinde bir araya geldi. İlçe Başkanı Kazım Çam, “Bu ülkenin CHP’ye ihtiyacı var. 2019’da hem yerelde, hem de genelde iktidar olacağız ve Türkiye’yi karanlıktan aydınlığa çıkaracağız” dedi.

CHP Güzelbahçe İlçe örgütü Belediye Düğün Salonu’nda ilçe delegelerini birlik ve dayanışma yemeğinde buluşturdu. Yemeğe Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, CHP İlçe Başkanı Kazım Çam, eski ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri ve delegeler katıldı. Yemekte konuşan Kazım Çam, hükümet yetkililerinin son günlerde Atatürkçülük’ten dem vurmaya başladığını hatırlatarak, “Daha düne kadar Atatürk’ün adını ağzına almayalar şimdi başımıza Atatürkçü kesildiler. Bunlar tamamen yüzde 50 artı birin korkusudur. Ne yaparlarsa yapsınlar 2019’da gidecekler. Artık yerel ve genel iktidar CHP’nin olacaktır” dedi.

İzmir’in 30 ilçesi içerisinde herkesin gıptayla baktığı tek ilçenin Güzelbahçe olduğunu savunan Çam, “Belediye başkanımızla uyumlu çalışmamız bazılarının uykularını kaçırıyor. Belediye başkanı başkanlığını, ilçe başkanı ise siyasetini yapıyor. Kimse bizden kavga etmemizi beklemesin, avucunu yalar. Bizler almaya değil, vermeye geldik. Belediye çalışan ilçe başkanı değil, kendi ayakları üzerinde duran bağımsız ilçe başkanlarıyla doğru ve dürüst siyaset yapılır” diye konuştu.

YERELDE VE GENELDE İKTİDAR OLACAĞIZ

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce de önümüzdeki aralık ayında ilçe kongresinin yapılacağını ve partinin 2019’da yapılacak olan üç ayrı seçime hazırlanacağını belirterek, “Biz Güzelbahçe oy çıtamızı iyice yükselteceğiz ve yerel iktidarımızı koruyacağız. Ayrıca genelde iktidara gelerek CHP’li birinin cumhurbaşkanı olması için çalışacağız” dedi. İnce, başarılı ve partili belediye başkanının her zaman ilçe başkanıyla uyumlu olması gerektiğini belirterek, “Bu şu ana kadar üç ilçe başkanı ile görev yaptım, hiç biriyle kavga etmedim, uyumlu çalıştım. Bundan sonra da aynı uyum içerisinde çalışacağız” dedi.

Gecede ayrıca ilçe yöneticilerine çalışmalarından dolayı plaket verildi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir