MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP-İYİ Parti'nin işbirliğinde İzmir'in ilçeleri sona kaldı! Sebebi...
Politika
28 Aralık 2018 Cuma 15:53

CHP-İYİ Parti'nin işbirliğinde İzmir'in ilçeleri sona kaldı! Sebebi...

Gerçekizmir’in her iki partiye yakın kaynaklardan edindiği bilgiye göre, 'İzmir'de CHP'nin Kiraz, Torbalı ve Tire'yi İYİ Parti'ye bırakmayı önerdiği ancak bu öneriyi İYİ Parti'nin yeterli görmediği' iddiasının doğru olmadığı öğrenildi. İzmir’de ilçeler özelinde henüz bir görüşme olmadığı, İzmir’in İstanbul ve Ankara ile birlikte sona bırakıldığı öğrenildi.

GERÇEKİZMiR -21 büyükşehirde işbirliği için el sıkışan CHP ve İYİ Parti, heyetler arası görüşmelerde bu sayıyı arttırma kararı aldı. Görüşmeler sürerken İYİ Parti’nin Büyükşehir Adayı çıkarmayıp CHP’nin adayına destek vereceği İzmir’de ilçelerde nasıl bir ittifak olacağı merak konusu.

İzmir’de İYİ Parti kurmayları ilçe belediye başkan adaylıkları ve meclis üyelikleri için istekli. CHP kanadı ise İYİ Parti’yle ilçelerde özellikle belediye başkan adayları noktasında işbirliğine gönülsüz.

Gerçekizmir’in her iki partinin kaynaklarından edindiği bilgiye gör eİzmir'de Kiraz, Torbalı ve Tire'yi İYİ Parti'ye bırakmayı önerdiği ancak bu öneriyi İYİ Parti'nin yeterli görmediği iddiası doğru değil.

İzmir’de ilçeler özelinde henüz bir görüşme olmadığı, İzmir’in İstanbul ve Ankara ile birlikte sona bırakıldığı öğrenildi.

Her iki partinin farklı illerdeki ilçeler özelindeki görüşmelerinde tıkanıklık yaşandığı o nedenle sürecin uzayabileceği öğrenildi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir