MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP İl Başkanı Yücel'den Ankara çıkarması: Ajandada imzalar ve PM trafiği!
Politika
1 Şubat 2018 Perşembe 09:40

CHP İl Başkanı Yücel'den Ankara çıkarması: Ajandada imzalar ve PM trafiği!

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel Ankara’ya gitti. Yücel kurultay sonuna kadar Başkent’te kalacak. Gün içinde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu da Ankara’ya gidecek.

GERÇEKİZMİR – Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) 1 numaralı gündem kurultay...

3-4 Şubat’ta gerçekleşecek kurultay öncesi İzmir tavrını açıklamış ve blok şekilde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na destek kararı almıştı.

İMZALARI TESLİM EDECEK
CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, sabah erken saatlerde Ankara’ya gitti. Yücel Ankara’da adeta kamp kuracak. Kurultayın sonuna kadar Ankara’da kalacak olan Yücel, İzmir’n desteğini Kılıçdaroğlu’na iletecek. Toplanan imzaları teslim edecek Yücel, PM’de yer alacak isimler üzerine de temaslarda bulunacak.

PM TRAFİĞİ
Yücel, İzmir’den PM’ye aday olan isimleri CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na aktaracak. Yücel’in gün içinde Ankara’ya gelecek olan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’yla birlikte PM’de yer almasını istedikleri isimler noktasında görüşlerini Kılıçdaroğlu’yla paylaşması bekleniyor. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 
 1 Şubat 2018 Perşembe 10:17
Neden Kocaoğlu ile birlikte tek başına gidebilir.kocaoğlunun gölgesinde çıkıp kendi gelecekteki siyaset yapacaksa başarını ortaya koyması gerekir.daha yaşı genç Kocaoğlu deste verebilir ama rahat çalışmasınada karışmaması gerekir.yoksa Ali Engin kocaoğlunun gölgesinde kalan bir il başkanı olarak kalır.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir