MENÜ
İzmir
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP İl Başkanı Yücel'den Ankara çıkarması
Politika
10 Aralık 2018 Pazartesi 16:30

CHP İl Başkanı Yücel'den Ankara çıkarması

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Ankara’ya gidiyor. Genel Başkan Kılıçdaroğlu ile görüşecek olan Yücel, genel merkez mesaisinde aday belirleme çalışmalarının ne noktada olduğu ve adayların ne zaman açıklanacağı hakkında bilgi alacak.

Gizem TABAN/GERÇEKİZMİR - CHP’de yerel seçim hazırlıkları son sürat devam ederken partinin kalesi olarak nitelendirilen İzmir’de adayların belirlenmesi noktasında belirsizlik sürüyor.  

Süreçte sık sık genel merkeze giderek seçim çalışmaları noktasında temaslarda bulunan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, İl Başkan Yardımcıları Hasan Ali Oray ve Özkan Tice ile birlikte yarın Ankara’ya giderek CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile bir görüşme yapacak.

Ardından CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ve Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı ile görüşmeyi de planlayan Yücel’in genel merkez mesaisi ajandasında seçim sürecindeki çalışmalar ve adaylar olduğu öğrenildi.

Yücel genel merkeze, aday belirleme çalışmalarında hangi noktada olunduğu ve adayların ne zaman açıklanacağına yönelik soruları yöneltecek.  Yücel’in, adayların belirlenmesi noktasında eğer genel merkezin yaptırdığı bir anket varsa anketle ilgili il başkanlığının bilgilendirilmesini talep edeceği de edinilen bilgiler arasında… 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir