MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP İl Başkanı Yücel'den Bakan Soylu'ya: İftira atmayı FETÖ'cülerden mi öğrendin?
Politika
19 Aralık 2022 Pazartesi 09:52

CHP İl Başkanı Yücel'den Bakan Soylu'ya: İftira atmayı FETÖ'cülerden mi öğrendin?

Bakan Soylu'nun CHP İzmir Milletvekili Serter hakkındaki çıkışına yanıt veren CHP İl Başkanı Yücel, "FETÖ'cülerden mi öğrendin iftira atmayı? İçişleri Bakanı olmak ağırlık ister. Sen o ağırlıktan yoksunsun" ifadelerini kullandı.
GERÇEKİZMİR - İçişleri Bakanı Süleyman Soylu gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulunduğu konuşmasında CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter hakkında da iddialarda bulundu. 

Bakan Soylu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında FETÖ temasları iddiasında bulunduğu açıklamasında, "Bir isim veriyorlar, 'Şu adamın İzmir ilinden Karabağlar İlçesinde belediye başkanı olmasını istiyoruz, size uygun bir insandır' diyorlar. Cümleler aynı böyle... Sonra o kişiyi unutuyorlar ve sitem ediliyor, 'Bu ismi verdik yapmadınız' diyorlar. Sonra bu ismi önce önce il başkanı ardından da milletvekili yapıyorlar. Bedri Serter... Ben isim veriyorum. Kılıçdaroğlu çıksın desin ki 'Hayır' Ben isim veriyorum, onun gibi devlete iftira atarak yapmıyorum. Şahitler, orada bulunanlar üzerinden değerlendirme yapıyorum" diye konuştu. 

YÜCEL: FETÖ'CÜLERDEN Mİ ÖĞRENDİN İFTİRA ATMAYI! 
Soylu'ya CHP İzmir cephesinden ilk yanıt İl Başkanı Deniz Yücel'den geldi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan CHP İl Başkanı Yücel, "FETÖ'cülerden mi öğrendin iftira atmayı? İçişleri Bakanı olmak ağırlık ister. Sen o ağırlıktan yoksunsun. Ülkede teröristler, mafya, uyuşturucu baronları cirit atarken sen magazinci ve iftiracı olmuşsun" ifadelerini kullandı. 
 
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir