MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP İl Başkanı Yücel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tepki: Ülkem için ne acı ki...
Politika
27 Nisan 2020 Pazartesi 21:07

CHP İl Başkanı Yücel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tepki: Ülkem için ne acı ki...

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın CHP’yi hedef alan açıklamalarına CHP İzmir İl Başkanı Yücel, sosyal medyadan tepki gösterdi.

GERÇEKİZMİR - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tarabya'daki Huber Köşkü'nde video konferans yöntemiyle düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nın ardından yaptığı açıklamada koronavirüsle mücadelede gelinen noktayı ve yeni alınan tedbirleri anlatırken, konuşmasında CHP’yi de hedef almıştı.

CHP'nin başı çekmiş olduğu muhalefet anlayışının hep uzlaşma yerine çatışmayı, birlik ve beraberlik yerine bölücülüğü, müsamaha yerine kin ve nefreti körüklemeyi esas aldığını ifade eden Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun farklı tarihlerde çeşitli konularda yaptığı açıklamaların yer aldığı videonun yayınlanmasının ardından CHP’ye ve Kılıçdaroğlu’na  yönelik eleştirilerini sürdürmüştü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın CHP’yi hedef alan açıklamalarına CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, sosyal medyadan tepki gösterdi.

Yücel şu ifadeleri kullandı;

Esnafın, işini kaybedenlerin, evde kal çağrılarına rağmen işe gitmek zorunda kalanların, zor koşullarda çalışan sağlık emekçilerimizin, kısaca tüm halkın merakla beklediği onlarca açıklama yapılabilecekken, kin, nefret ve düşmanlaştırma açıklamalarını hayretle dinledik.

Bu iftira dolu nefret dili, yerel seçimlerde milleti kutuplaştıran, kendi beceriksizliğini örtmek için herkesi yalancı, hain ve terörist ilan eden dilin aynısı.

Ülkem için ne acı ki; Millet salgında yokluk içinde can çekişirken, hazineyi yap-işlet-devret ihaleleriyle yandaşa aktaran bir zihniyet, ne salgın için bir önlemden ne de işsiz kalmışlara, iflasın eşiğinde olanlara bir destekten söz etti.

Sizin yalanlarınıza, kamplaştıran, kutuplaştıran ve milleti yok sayan siyaset anlayışınıza rağmen, milletimizle el ele bu salgından da, bu köhne ve kindar zihniyetinizden de kurtulacağız.”

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir