MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP İl Başkanı Yücel'den Vali Köşger'e 'Bahçeli'yi karşılama' tepkisi!
Politika
24 Ekim 2022 Pazartesi 14:47

CHP İl Başkanı Yücel'den Vali Köşger'e 'Bahçeli'yi karşılama' tepkisi!

CHP İl Başkanı Yücel, İzmir Valisi Köşger'e MHP Genel Başkanı Bahçeli'yi havalimanında karşıladığı için tepki gösterdi. Yücel mesajında, "İzmir Valisi, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi karşılamış. Diğer siyasi parti liderlerini de karşılıyor mu? Elbette hayır. Güce eğilmek, güce teslim olmak, devletin itibarını zedelemek işte böyle bir şey..." ifadelerine yer verdi.

GERÇEKİZMİR - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye Manisa mitingi için geldiği İzmir'de Adnan Menderes Havalimanı'nda yapılan karşılama kentin siyaset gündeminde tartışma konusu oldu. 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Deniz Yücel, İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger'e MHP Genel Başkanı Bahçeli'yi karşıladığı için tepki gösterdi. 

"DEVLET İTİBARINI ZEDELEMEK İŞTE BÖYLE BİR ŞEY!"
Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan CHP İl Başkanı Yücel, "İzmir Valisi, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi karşılamış. Diğer siyasi parti liderlerini de karşılıyor mu? Elbette hayır. Güce eğilmek, güce teslim olmak, devletin itibarını zedelemek işte böyle bir şey... Kendini devlet zanneden ama partizanlık yapanların da devri kapanacak. Millet iktidarında hiç kimse iktidarımızın valisi veya memuru olmayacak. Herkes, milletin emrinde, devletin usül ve erkanına uygun hareket edecek... Bu ayrımcılık ve liyakatsizlik bitecek" ifadelerini kullandı. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir