MENÜ
İzmir 12°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP İl Başkanı Yücel'den 'birinci bölge' zirvesi: Neler konuşuldu?
Politika
23 Haziran 2022 Perşembe 12:51

CHP İl Başkanı Yücel'den 'birinci bölge' zirvesi: Neler konuşuldu?

CHP İl Başkanı Yücel, 1. Bölge İlçe Başkanlarıyla bir araya geldi. ‘Erken seçim’ uyarısı yapan Yücel, başkanlardan haftada en az 2 gün saha çalışması yapmalarını talep etti. Başkanlara son anket sonuçlarıyla ilgili bilgi veren Yücel, Kılıçdaroğlu ve PM üyelerinin 3 günlük İzmir mesaisinden memnun ayrıldıklarını söylediği öğrenildi.

GERÇEKİZMİR - Geçtiğimiz günlerde 2. Bölge İlçe Başkanlıyla bir araya gelen CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, bu kez 1. Bölge İlçe Başkanlarıyla bir araya geldi.

Buca İlçe Başkanı Hacer Taş’ın evsahipliğinde gerçekleşen toplantıda başkanlar, İl Başkanı Yücel’e yaptıkları çalışmalar hakkında bilgilendirme yaptı.

Toplantıda CHP İzmir 1. Bölge Örgütlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı İsmail Yüzer de yer aldı.

Yücel’in sandık görevlileri noktasında eksiklerin tamamlanmasını istediği ve “Erken seçim olacakmış gibi çalışalım. Hazır olalım. Kasım’da seçim olabilir” mesajı verdiği bildirildi.

Son 'İzmir anketleri' hakkında bilgi veren Yücel’in çıkan sonuçlardan memnuniyet duyduğunu ancak partinin potansiyelinin daha fazla olduğunu, oy oranını arttırmak adına daha fazla çalışma yapmaları gerektiğini ifade ettiği öğrenildi.

Yücel’in ilçe başkanlarından haftada en az 2 gün saha çalışması yapmalarını istediği ifade edildi. 

Yücel’in Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ve PM üyelerinin 3 günlük İzmir mesaisinden memnun ayrıldıklarını başkanlara ilettiği ve teşekkür ettiği belirtildi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir