MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP İl Başkanı Yücel'den ilçe turu raporu: Ne mesaj verdi/örgüt ne istedi?
Politika
27 Mart 2018 Salı 12:24

CHP İl Başkanı Yücel'den ilçe turu raporu: Ne mesaj verdi/örgüt ne istedi?

CHP İzmir İl Başkanı Yücel, örgüt turunu iki ilçe dışında tamamladı. Yücel, Gerçekizmir’e ilçe turunun 'Z raporu'nu çıkardı.

GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve yönetimi, tüzük kurultayının ardından start verdiği örgüt buluşmaları kapsamında 28 ilçeyi ziyaret etti.

-YÜCEL: İKTİDAR BEĞENMEDİ DİYE OYUNLAR YASAKLANIYOR...

- CHP İZMİR'DE DANIŞMA KURULLARI: MASADA 2019 STRATEJİSİ... 

Önümüzdeki günlerde Konak ve Çeşme’ye de ayrı ziyaretler gerçekleştirecek Yücel, 8 etapta gerçekleştirdiği örgütü turunun 'Z raporu'nu Gerçekizmir’e çıkardı.

Yücel örgüte verdiği mesajlarla ilgili şunları söyledi:
Gittiğimiz her yerde ilgi alaka vardı. Örgüte bu nedenle teşekkür ederim. Öncelikli hedefimizin 30 ilçeyi almak olduğunu ifade ettik. Bireysel beklentiye girilmemesi gerektiğini söyledim. Bazı ilçelerde aday adayı çalışmaları başladı bunun erken olduğunu söyledim. Örgütün ilçe başkanıyla uyum içinde olması gerektiğini ifade ettim. Önümzüdeki günelrde de ilçeler özelinde çalışma programımızı oluşturacağız.

SEÇİMLERE TEK VÜCUT GİRECEĞİZ
Göreve gelirken birlik beraberliği sağlamaya partiyi tek vücut halinde seçimlere sokmaya talip olduk. Bunu her ilçede sağlamak için gerekli çalışmayı sağlayacağız. Bu birliği kimsenin bozmasına izin vermem."

ÖRGÜT ÖNSEÇİM İSTEDİ
Yücel, örgütten en fazla gelen talebin önseçim olduğunu söyledi. Yücel, “Büyük çoğunlukla önseçim isteniyor. O ilçede sağlıklı koşul varsa önseçim noktasında gerekli mücadeleyi vereceğiz” dedi.

VEKİLLER VE BAŞKANLARLA TOPLANACAK
Yücel önümüzdeki günlerde milletvekilleri ve belediye başkanlarıyla da bir araya gelip seçim stratejisine yönelik fikir alışverişinde bulunacağını söyledi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Onsecim
 27 Mart 2018 Salı 23:17
Belediye baskanliklarinda on secim cok riskli. Dekegeyi uyeyi ikna eder oyunu alirsin ama aday tum secmenlerden oy alicak bu yuzden cok yanlis bir uygulana olur ve cok belediye kaybedilir faturayida keserler.
 doğru söyleyen....
 27 Mart 2018 Salı 15:24
Ön seçim tabiki güzeldir. Ama Selçuk ilçesi için ön seçim sağlıklı değil. Çünkü 4 defa merkez atama ile seçime giren Vefa Ülgür şimdi önseçim diye tutturuyor ve sürekli partiye yakın çevrelerini üye yapıyorlar. Selçuk halkının istemeyip seçmediği bir kişinin önseçim ile tekrar Selçuk halkının önüne koyulması yanlış bir tercih olacaktır.
 8 ilce
 27 Mart 2018 Salı 14:05
Yerel secimler icin Kaybeden 8 ilcede saglikli onsecim kosullari yok sayin il baskanim.
 menderesli
 27 Mart 2018 Salı 13:48
sayın başkanım mendereste halkın sevebileceği aday olsun halka tepeden bakmasınlar. menderes ilçe başkanı iyi bir insan olabilir ama kesinlikle belediye başkan adayı olamaz menderes bu adayla kaybeder
 Partili
 27 Mart 2018 Salı 13:47
Bende orgutten biriyim ama onsecimin belediye baskanliklar icib sagliksiz olacagini dusunuyorum. Bu donemde cok riskli belediyeker için onsecim....Ama milletvekilligi belirkemede onsecim uygulanabilir aradaki farki orgutten ve uye yapisindan anlayan biri neyi kastettigimi anlamistir zaten.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir