MENÜ
İzmir 11°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP İl Başkanı Yücel'den liste sitemi!
Politika
21 Mayıs 2018 Pazartesi 19:54

CHP İl Başkanı Yücel'den liste sitemi!

İzmir milletvekili aday listesini değerlendiren CHP İl Başkanı Yücel açıklamasında, "Partide geçmişte görev yapmış il ve ilçe başkanlarının listede daha ön sıralarda olmasını, kadın ve genç adaylara daha fazla yer verilmesini beklerdik" ifadelerini kullandı. 

GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) Pazar günü MYK toplantısıyla başlayan ve PM'de onaylanan listelerin YSK'ya teslim edilmeden önce rötuşlara uğramasıyla yoğun ve sancılı geçen liste mesaisinin ardından 600 milletvekili adayı belli oldu. 

Süreçte Ankara'da kamp kurarak mesaiyi yerinde takip eden CHP İl Başkanı Deniz Yücel'den listenin resmileşmesinin ardından ilk değerlendirme geldi. 

CHP İl Başkanı Yücel açıklamasında, "Partide geçmişte görev yapmış il ve ilçe başkanlarının listede daha ön sıralarda olmasını, kadın ve genç adaylara daha fazla yer verilmesini beklerdik" ifadelerini kullandı. 

Yücel şunları söyledi:
Seçim süreci başladıktan sonra ilçe örgütlerlerimizin de talep ve beklentileriyle paralel olarak bir çerçeve çizmiştik. Partide emeği olan, örgütün içinden gelen, partinin çeşitli kademelerinde görev almış, İzmir ve parti kamuoyunda tanınan adaylar olması gerektiğini ifade etmiştik. Bu isteğimizin tam anlamıyla karşılık bulduğu söylemek maalesef mümkün değil. En azından geçmişte görev yapmış il ve ilçe başkanlarımızın biraz daha ön sıralarda aday gösterilmesini beklerdik. Kadın ve genç adaylarımızın sayısı da biraz daha fazla olabilirdi. Genel merkezimizi ve Genel Başkanımızı da anlıyoruz elbette. Kısa zamanda önemli kararlar vermek durumunda kaldılar.

GENEL BAŞKANIMIZIN ADAYLIĞI GÜÇ KATTI
Yücel ayrıca CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yeniden İzmir’den milletvekili adayı olmasının kendilerine güç ve moral kattığını belirterek, "Listede yer alan isimleri tartışmak doğru değil... Zaten 24 Haziran'a sayılı günler kalmışken bununla vakit kaybedemeyiz. Neticede bütün adaylarımız birbirinden değerlidir, partimizi temsil etmektedir. Özellikle Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun yeniden İzmir’den aday olması, örgütümüze hem güç hem de moral katmıştır. Aday gösterilen diğer tüm arkadaşlarımız ve örgütümüzle birlikte, canla başla çalışarak 24 Haziran'da partimizin oylarını en üst seviyeye çıkararak, verdiğimiz demokrasi mücadelesine İzmir'den güçlü bir omuz vereceğiz" diye konuştu. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir