MENÜ
İzmir 20°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP İl Başkanı Yücel duyurdu: İl ve ilçe binalarıyla ilgili flaş karar!
Politika
16 Mart 2020 Pazartesi 22:13

CHP İl Başkanı Yücel duyurdu: İl ve ilçe binalarıyla ilgili flaş karar!

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel sosyal medyadan yayınladığı mesajda, bütün dünyayı etkisi altına alan Türkiye'de de görülen korona virüsten korunmak amacıyla 17 Mart Salı gününden itibaren virüs tehdidi geçene kadar il binası ve ilçe binalarına ziyaretçi kabul edilmeyeceğini duyurdu. 

GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi, bütün dünyayı etkisi altına alan Türkiye'de de görülen korona virüsle alakalı yeni bir genelge yayınladı. 

CHP'nin yayınladığı genelge kapsamında, il, ilçe ve belde binalarının dışındaki temsilciklerin virüsün yayılma riskine karşı kapalı tutulması, açık tutulacak örgüt binalarında toplu etkinliklerin ve heyet kabullerinin yapılmaması, örgüt binalarındaki acil işlerin devamını gerektirenler dışındaki odaların kapalı tutulması ve ziyaretçi kabul edilmemesi istendi.

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel sosyal medyadan yayınladığı mesajda genelge doğrultusunda 17 Mart Salı gününden itibaren virüs tehdidi geçene kadar il binası ve ilçe binalarına ziyaretçi kabul edilmeyeceğini duyurdu. 

Yücel'in paylaşımı şöyle;

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir