MENÜ
İzmir 18°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP İl Başkanı Yücel'in Başkent mesaisi tam gaz: Salıcı ile kongre zirvesi de tamam!
Politika
12 Ocak 2022 Çarşamba 12:05

CHP İl Başkanı Yücel'in Başkent mesaisi tam gaz: Salıcı ile kongre zirvesi de tamam!

CHP İl Başkanı Yücel kritik Ankara mesaisinde Lider'le yaptığı görüşmenin ardından Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Salıcı ile de bir araya geldi. Salıcı'yla geçici yönetim atanan ve kongre bekleyen 4 ilçe için yol haritasını masaya yatıran Yücel, İzmir Örgütü'nde son durum hakkında rapor da sundu.

GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Deniz Yücel kritik bir Ankara mesaisine imza atıyor. 

Başkent'de dün çıkarma yapan CHP İl Başkanı Yücel, TBMM'de gerçekleşen grup toplantısının ardından Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi. CHP'li Yücel yapılan çalışmalar hakkında rapor sunduğu görüşmede Lider'den programın uygun olduğu bir günde yeni il binasının resmi açılışını yapmasını talep etti. CHP İl Başkanı Yücel, ziyaretin fotoğraflarını "Türkiye'nin umudu Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu‘yla oldukça verimli bir görüşme gerçekleştirdik" mesajı ve 'Geliyor gelmekte olan' etiketiyle paylaştı.

SALICI İLE KONGRE ZİRVESİ 
CHP İzmir İl Başkanı'nın Genel Merkez'deki ikinci kritik görüşmesi ise Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı ile oldu. Yücel-Salıcı görüşmesinde ana gündem maddesi geçici yönetim atanan ve tüzük gereği yapılacak kongreleri bekleyen Tire, Kınık, Bayraklı ve Torbalı’daki süreçti. Zirvede izlenecek yol haritasıyla ilgili fikir alışverişi yapılırken konunun yapılacak ilk yönetim kurulu toplantısında değerlendirileceği ve kongreler için bir tarih de belirlenebileceği bildirildi. Yücel Gerçekizmir'e verdiği röportajda Şubat ayını işaret etmişti. 

Öte yandan Yücel zirveden Salıcı'ya İzmir Örgütü'nün durumuyla ilgili rapor da sundu. CHP İl Başkanı'nın olası erken seçim için sandık hazırlıklarının yanı sıra yapılan çalışmalar ve üye sayılarındaki durumla ilgili de bilgilendirme yaptığı öğrenildi. 

SON GÜN PROGRAMI 
Yücel Başkent'teki mesaisine bugün de devam edecek. CHP İl Başkanı Genel Merkez'de Genel Sekreter ve İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke'nin yanı sıra Genel Başkan Yardımcıları Bülent Kuşoğlu ve Ali Öztunç ile de bir araya gelecek. Yücel ayrıca Ankara İl Başkanlığı'nı da ziyaret edecek. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Izmirli
 12 Ocak 2022 Çarşamba 22:48
Atama yapın gitsin boşuna kongre masrafları yapmayın,nasıl olsa adaylar belli...
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir