MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP İl Yönetim Kurulu toplantısında Gürsel Erol sürprizi!
Politika
2 Kasım 2017 Perşembe 17:26

CHP İl Yönetim Kurulu toplantısında Gürsel Erol sürprizi!

CHP PM Üyesi ve Tunceli Milletvekili Gürsel Erol, il yönetim kurulu toplantısına katılarak Bayındır'da büyük krize neden olan satış süreciyle ilgili bilgilendirme yaptı. Toplantı sonunda açıklamada bulunan İl Başkanı Güven, " Milletvekili arkadaşımızın bu konuyla ilgili olumsuz durumu yok. 2013’te yapılmış bir işlemin devamı. Özünde mağduriyeti söz konusu" dedi.

GERÇEKİZMİR - İzmir’de İl Özel İdarelerin kapatılmasının ardından mülkiyeti belediyelere geçen köy tüzel kişiliklerine ait arazilerin satışı konusundaki tartışmaları sürerken, son kriz Bayındır’da yaşandı.

CHP’li Bayındır Belediyesi Arıkbaşı Mahallesi sınırlarında bulunan 80 dönümlük araziyi 675 bin TL karşılığında satarken, ihaleyi CHP Tunceli Milletvekili ve PM Üyesi Gürsel Erol’a ait Gür- Ya şirketi aldı.

Arazinin satışı CHP’de büyük tartışmalara yol açarken, kentte köy mallarının satışına karşı direnişiyle tanınan CHP İl Yöneticisi Yücel Özen’in istifa kararı krizi bir üst noktaya taşımıştı.



Krizde bir sürpriz gelişme daha yaşandı. Erol kente gelerek CHP İzmir İl Yönetimi'nin toplantısına katıldı ve süreçle ilgili bilgilendirme yaptı. Erol'un yönetim kurulu üyelerine satış süreciyle ilgili detayları anlattığı ve soruları yanıtladığı öğrenildi. 

CHP Tunceli Milletvekili ve PM Üyesi toplantı çıkışında herhangi bir açıklama yapmadı. 

Toplantı sonunda açıklamada bulunan İl Başkanı Güven şunları söyledi: “Milletvekilimiz Bayındır’daki konuya açıklık getirdi. Çok önceden gerçekleşmiş bir konu var. Orada yaşanan olay konusunda milletvekilimizin aslında özünde kabahati yok. Bu son süreçte yaşanan satışlarla da ilgilisi de yok. Çok önceden gerçekleşmiş. Biz özünde köye mallarının satışını istemeyen bir partiyiz. Bundan sonra her zaman karşı olacağız. Genel merkezimizin tavrı açık net. Tartışılan konu köy mallarının satışı olmalıdır. İzmir İl Örgütü olarak bunun karşısındayız. Milletvekili arkadaşımızın bu konuyla ilgili olumsuz durumu yok. 2013’te yapılmış bir işlemin devamı. Özünde mağduriyeti söz konusu. Özünde tartışılması gereken konu köy mallarının satılmamasıdır. Zaten CHP olarak iktidar olursak köylünün mallarını tekrar iade edeceğiz. Öyle bir anlayışımız var”

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Hakkı
 2 Kasım 2017 Perşembe 19:19
Sayın İzmir Milletvekili Gürsel bey İl yönetim toplantısına katılmış.
 Mustafa
 2 Kasım 2017 Perşembe 17:51
GÜRSEL EROL ve Bayındır.Siyasi entrika ve düzen.Hep oyun.Bunların hepsi aynı ekip.Aziz.Alaattin.Gürsel.Yucel.Bakalım bu oyunun sonu hangi platforma çıkacak.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir