MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu'na İzmir desteği!
Politika
16 Ocak 2018 Salı 14:02

CHP İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu'na İzmir desteği!

Hakkında terör propagandası yaptığı iddiası ile soruşturma açılan CHP İstanbul'un yeni İl Başkanı Kaftancıoğlu’na İzmir’den destek geldi.

GERÇEKİZMİR - CHP İstanbul İl Başkanı seçilen Canan Kaftancıoğlu hakkında sosyal medya hesabı üzerinden terör propagandası yaptığı iddiası ile soruşturma açıldı.

Paylaşımları parti içinde de tartışmalara neden olan Kaftancıoğlu’na İzmir’den destek geldi.

CHP İzmir İl Kongresi’nde yarışan Deniz Yücel ve Utku Gümrükçü sosyal medya hesaplarından yaptıkları açıklamalarla Kaftancıoğlu’na destek oldu.

YÜCEL: LİNÇ KAMPANYASI
CHP İzmir’in yeni il başkanı Deniz Yücel sosyal medya hesabından Kaftancıoğlu ile ilgili şu mesajı paylaştı: Demokratik bir seçim sonucunda CHP İstanbul İl başkanı seçilen Sayın Dr. Canan Kaftancıoğlu'na karşı başlatılan soruşturma siyasidir. Asılsız iddialar ve linç kampanyası, Sayın Kaftancıoğlu'nun dik duruşuna ve onurlu mücadelesine zarar veremez. AKP iktidarı, devrimci kadınlardan korktuğunu, bir kez daha göstermişti.

GÜMRÜKÇÜ: ARKASINDAYIZ
İl kongresinde Yücel’e yarışan CHP Çiğli İlçe Başkanı Utku Gümrükçü’den de Kaftancıoğlu’na destek geldi. Gümrükçü, sosyal medya hesabından, "İstanbul’u haramilerden kurtaracağız!" diyerek yola çıkan ve büyük İstanbul yürüyüşünü başlatan İstanbul İl Başkanımız Canan Kaftancıoğlu'nun Tek adam rejimine karşı vereceği mücadelesinde arkasındayız” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir