MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP İzmir Gençliği kongreye kilitlendi: Sarıküse kime destek verecek?
Politika
26 Aralık 2017 Salı 12:12

CHP İzmir Gençliği kongreye kilitlendi: Sarıküse kime destek verecek?

CHP İzmir İl Gençlik Kolları’nda hafta sonu gerçekleşecek il kongresinde aday olmayacak mevcut il başkanı Sarıküse’nin destek vereceği isim belli oldu.

GERÇEKİZMİR - CHP İzmir’de ilk il kongresi bu Cumartesi günü gerçekleşiyor.

Partili gençler, Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi’ndeki il kongresinde yeni gençlik kolu il başkanını seçecek.

Mevcut il başkanı Sinan Sarıküse’nin aday olmayacağını duyurması üzerine il başkanlığını düşünenler hareketlenmişti.

4 İSİM ÖNE ÇIKTI SAHADA ÇALIŞIYOR
İl başkan adaylığı için Buca-Bornova gibi büyük ilçelerin desteğini alabileceği ifade edilen Ali Doğacan Öz, Eski Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız’ın desteğini aldığı iddia edilen Gençlik Kolları Eski İl Yöneticisi Onur Günay,  Karşıyaka Gençlik Kolu Eski Başkanı Ozan Uyan ile ilçe turuna çıkan Tire Gençlik Kolu Eski Başkanı Görkem Çolak’ın ismi öne çıkmıştı.

Tek listeli bir kongre için mesai harcayan Sarıküse’nin adaylarla birebir ve telefonla görüşmeler yaptığı öğrenilirken, kongrede uzlaşı ihtimalinin her geçen gün uzaklaştığı öğrenildi..

Gerçekizmir’in edindiği bilgiye göre ismi adaylık için geçen dört genç de salona il başkan adayı olarak girmekte kararlı.

SARIKÜSE UYAN'A DESTEK VERECEK
Gerçekizmir’in edindiği özel bilgiye göre Sarıküse’nin destek vereceği isim belli oldu. Sarıküse, yaptığı görüşmeler sonucunda Karşıyaka Gençlik Kolu Eski Başkanı Ozan Uyan’a destek kararı aldığı belirtildi. Sarıküse’nin kendisinden sonra Uyan'ın devam etmesinin daha doğru olacağını yakın çevresiyle paylaştığı öğrenildi.  

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 yalı
 27 Aralık 2017 Çarşamba 10:46
Sinan başaknımızla birlikte çok şey paylaştık kendisini tanıyoruz güveniyoruz bu noktada onunla beraber olacağız
 Genç Delege
 26 Aralık 2017 Salı 20:06
Bugüne kadar Sinan Başkanla yol yürümedim fakat süreç içerisinde gördüğüm Sinan Başkan davasında her zaman haklıymış, yanılan başkalarının siyasi hırslarına alet olan bizlermişiz. Bu seçimde Sinan Başkan kimi işaret ederse oyumu o adaydan yana kullanıcam.
 Cem
 26 Aralık 2017 Salı 19:47
Onur günay il gençlik kolları başkanı olursa yazık gençlerin ve chp nin haline!
 Bornova Karşıyaka
 26 Aralık 2017 Salı 17:26
Daha düne kadar birbirilerine saydıran Gençler şimdi yoldaş mı oldu ? Ne oldu Ksk tribünü bunu affetmez yürüyemez çarşı da
 ADAYLAR
 26 Aralık 2017 Salı 16:49
siz adaylar sinan baskanı dinleyıp orgutu tartıstırmadan secım yapabılsenız yanı sınan baskanı dınleseydnız bugun boyle olmazdı ancak şimdi sinan başkan haklı
 doğa
 26 Aralık 2017 Salı 16:48
Vallahi Sinan Başkana katılmamak elde değil her zaman olduğu gibi doğru düşünmüştür.
 Karsiyaka
 26 Aralık 2017 Salı 16:38
Sonuç olarak karşıyaka sinan başkana sonuna kadar destek verdi il seçimin de genel merkez seçiminde de bir bütün olarak hareket edildi sonrasın da yaşanan sıkıntılar kimseyi ilgilendirmez aile icindedir.
 SİNAN SARIKÜSE ONURUMUZDUR
 26 Aralık 2017 Salı 16:15
3 aydır yönetim toplantısı alamıyor diyen arkadaş. Örgütte 3 aydır mahalle seçimleri ardından ilçe ana kademe, gençlik ve kadın kolları kongrelerinin olduğunu ve bu yoğun tempoda yönetici arkadaşların kendi ilçelerinde genç üyeler için uğraş verdiğini unutuyor galiba. Yazık! Sinan Başkan bu örgüte gecesini gündüzüne katarak emek vermiş bir başkan.Görmezden gelmek Vefasızlıktır. Her zaman yanınızdayız Sinan Başkanım.
 Adaylar yeterli deyil
 26 Aralık 2017 Salı 16:15
Aday olan insanlar deyerli insanlar fakat 2019 zor bir süreç bunlr da o enerji yok kafa tutamazlar baskıya deyil bunlar deyil üzgünüm gencler
 Karşıyaka
 26 Aralık 2017 Salı 16:13
Kaf kafın çocukları yine sosyal medya devrimin e devem ediyor 2 tane bira ile yazın bakalım gençler ozan önce kimin adamı ona bakın
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir