MENÜ
İzmir 14°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP İzmir Gençlik 'Lider'e gitti: Ne talep ettiler?
Politika
7 Kasım 2018 Çarşamba 08:58

CHP İzmir Gençlik 'Lider'e gitti: Ne talep ettiler?

CHP İzmir İl Gençlik Kolları Örgütü, genç meclis üyesi aday adaylarıyla Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti. İl Başkanı Uyan, Lider’den gençlerin aday listelerinde seçilecek noktalarda yer almasına yönelik mücadelede destek talep etti.

GERÇEKİZMİR – Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) yerel seçim sürecine yönelik takvim işliyor. Parti içinde aday adaylarının mesaisi sürüyor.

İzmir’de adeta başvuru rekoru kırılırken, aday adayları aday olmak adına çalışmalarını sürdürüyor.

CHP İzmir İl Gençlik Kolu Başkanı Ozan Uyan, il yöneticileri, ilçe başkanları ve genç meclis üyesi aday adaylarıyla Ankara’ya gitti. Uyan ve beraberindekiler CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi.

Uyan Kılıçdaroğlu’na il başkanlığının faaliyet raporunu sundu. Uyan, belediye başkanlıklarında gençlere yer verilmesinin gençleri olumlu yönde motive edeceğini ifade ederken, genç meclis üyesi aday adaylarının seçilecek noktalarda yer alması adına mücadele edeceklerini, bu mücadeleye Kılıçdaroğlu’nun da destek olmasını istediler.

CHP Lideri’nin İzmir’den gelen gençlerin ziyaretinden, mücadelelerinden ve taleplerinden ötürü mutlu olduğunu söylediği öğrenildi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir