MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP İzmir Gençlik'te il kongresi sonrası devir teslim yapıldı!
Politika
1 Ekim 2024 Salı 20:06

CHP İzmir Gençlik'te il kongresi sonrası devir teslim yapıldı!

CHP İzmir’de geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşen il kongresinde gençlik kolları il başkanı seçilen Ruhsar Selis Çelik, il binasında düzenlenen törenle görevi devraldı.

CHP İzmir’de geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşen il kongresinde gençlik kolları il başkanı seçilen Ruhsar Selis Çelik, İzmir İl Başkanlığı’nda düzenlenen devir teslim töreniyle göreve başladı. Çelik, "Bu seçimin kaybedeni yok. İktidara yürüyoruz, İzmir’de açan çiçekleri 81 ilimizde açtırmaya geleceğiz" dedi.

Çelik, görevini 4 yıldır il başkanı olarak görev yapan ve kongrede aday olmayan Burak Kotan’dan devraldı. Devir teslim törenine CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, Kadın Kolları İl Başkanı Zahide Kurun, Karşıyaka İlçe Başkanı Levent Güçlü ve çok sayıda partili katıldı.

ASLANOĞLU: İZMİR'E VE PARTİMİZE HAYIRLI OLSUN

İl Başkanı Aslanoğlu, " İktidar yolunu gençlerle omuz omuza yürüyeceğiz! Hafta sonu gerçekleştirdiğimiz kongre ile gençlik örgütlerimizde bayrağı devralan Ruhsar Selis Çelik ve yönetimine gençlerin sesinin daha gür çıkması için gerçekleştireceği çalışmalarda başarılar diler; görevi devreden Burak Kotan ve yönetimine vermiş olduğu emeklerden dolayı teşekkür ederim. İzmirimize ve partimize hayırlı olsun" dedi.

ÇELİK: BU SEÇİMİN KAYBENİ YOK

Çiçeği burnunda başkan Ruhsar Selis Çelik, “Gençlik kongremizde beni destekleyenler de oldu desteklemeyenler de. Önemli olan şu anda iktidara yürümektir. Bu seçimin kaybedeni yok, İzmir kazandı. Biz Türkiye’nin birinci partisiyiz, iktidara yürüyoruz, İzmir’de açan çiçekleri 81 ilimizde açtırmaya geleceğiz. Bana destek veren vermeyen herkese çok teşekkür ediyorum. Yolumuz açık olsun” dedi.

KOTAN: BENİMİÇİN DUYGUSAL AN

Görevi devreden Kotan ise, “Bugün benim için duygusal bir an. 4 yıl boyunca partime hizmet etme fırsatı yaşadım. Bu benim için gurur kaynağı, bunu çocuklarıma da anlatacağım” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir