MENÜ
İzmir 20°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP İzmir 'Lider'i karşıladı!
Politika
8 Haziran 2018 Cuma 10:23

CHP İzmir 'Lider'i karşıladı!

CHP Lideri Kılıçdaroğlu Manisa ve ardından Balıkesir'deki temasları için havayoluyla İzmir'e geldi. Kılıçdaroğlu'nu İl Başkanı Yücel, vekiller ve adaylar karşıladı.

GERÇEKİZMİR - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçim çalışmaları kapsamında Manisa ve Balıkesir'de mesai yapacak.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, bu temaslar için havayoluyla İzmir'e geldi.

CHP Lideri'ni Adnan Menderes Havalimanı'nda İl Başkanı Deniz Yücel, milletvekilleri, milletvekili adayları, Narlıdere, Güzelbahçe, Menemen, Gaziemir  ve Konak belediye başkanları ile Çiğli, Menemen, Aliağa, Karabağlar, Güzelbahçe ilçe başkanları karşıladı.

ÖNCE MANİSA ARDINDAN BALIKESİR
CHP Lideri Kılıçdaroğlu karayoluyla Manisa'ya geçecek.

Kılıçdaroğlu 10.00'da, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası'nda, iş insanlarının, esnaf ve sanatkarlar odalarının temsilcilerinin katılacağı toplantıda konuşma yapacak. Yaklaşık 1.5 saat sürecek toplantının ardından Kılıçdaroğlu saat 12.00'de, Manisa Organize Sanayi Bölgesi'ndeki Kamyoncular Kooperatifi binasında kamyoncular ile Şoförler Odası'na kayıtlı üyelerle bir araya gelerek sıkıntılarını dinleyecek. Kılıçdaroğlu daha sonra saat 13.45'te Saruhanlı ilçesinde kendisini karşılayacak partililerle bir araya gelerek. Saat 14.30'da Akhisar ilçesindeki bir otelde iş dünyası, esnaf, muhtar ve svil toplum örgütleriyle toplantı düzenleyecek. Yaklaşık 2 saat sürecek toplantının ardından Kılıçdaroğlu karayolu ile Manisa'dan ayrılacak ve Balıkesir'e geçecek. Kılıçdaroğlu Balıkesir'de iftara katılacak. Akşam saatlerinde İzmir'e dönüp havayoluyla kentten ayrılacak.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir