MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP İzmir Milletvekili Gökçen'den 'danışman' tepkisi!
Politika
3 Eylül 2023 Pazar 13:47

CHP İzmir Milletvekili Gökçen'den 'danışman' tepkisi!

Perinaz Mahpeyker’in CHP Genel Başkan danışmanı olarak atandığı iddiası gündeme bomba gibi düşerken parti içinden de tepkiler yükseldi. CHP PM üyesi ve İzmir Milletvekili Gökçe Gökçen, “Partimizin ideolojisiyle bağdaşmayan işlere ve bu işleri yapan kişilerin örgütlerimizden daha değerli gösterilen pozisyonlara getirilmesine ilk gün de karşıydım bugün de karşıyım” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Atatürk hakkındaki hakaret içeren paylaşımları ortaya çıkan Perinaz Mahpeyker’in danışman olarak atandığı ile ilgili iddialara CHP içinden de tepkiler yükseliyor. Gamze Taşçıer’in ardından CHP İzmir Milletvekili ve Parti Meclisi üyesi Gökçe Gökçen konuya ilişkin tepkisini dile getiren bir açıklama yaptı.

X hesabından paylaşımda bulunan Gökçe Gökçen, “Partimizin ideolojisiyle bağdaşmayan işlere ve bu işleri yapan kişilerin örgütlerimizden daha değerli gösterilen pozisyonlara getirilmesine ilk gün de karşıydım bugün de karşıyım. İlk gün de mücadelesini verdim gelecekte de vereceğim” dedi.

“Şeffaflık talep ediyorsak, şeffaf olacağız” ifadelerini de kullanan Gökçeni, Oy istiyorsak halkın, çalışma istiyorsak örgütün yanında olacağız. Umut etmek istiyorsak ya bir yol bulacak ya da bir yol açacağız” diye yazdı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Necmettin kaçan
 8 Eylül 2023 Cuma 15:36
Sayın vekilim izmirli bir partili olarak bu fikirlerinize katılıyorum. Büyük önderimiz atatürk,le barışık olmayan kişilerin partimiz yönetiminde yer alması tabanımızda rahatsızlık yaratmaktadır. Daha dikkatli olunması dileğiyle.
 Erhan Aydın
 4 Eylül 2023 Pazartesi 09:54
Yediniz bitirdiniz CHP yı,oymoy yok size sandığa gömülceniz.
 PARTİLİ
 3 Eylül 2023 Pazar 20:00
MUHARREM ERKEK GAMZE HANIMI ANKARA'YA, ERDOĞAN TOPRAK SENİ İZMİR'E YAZARKEN BU KENTLERDE YAŞAYAN YÜZLERCE PARTİDE EMEĞİ OLAN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYININ EMEĞİNİ GÖRMEYENLERİN SÖYLEDİKLERİ HİÇMİ HİÇ İNANDIRICI DEĞİL.
 Seçmen
 3 Eylül 2023 Pazar 17:10
Keşke şeffaflığı İstanbuldan gelip İzmide 1 sıradan aday gösterildiği zamanda savunsaydınız.Izmirde siyaset yapan kadın arkadaşlar var .onların hakkı deseydin .işte ozaman şeffaf olurdun.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir