MENÜ
İzmir 20°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP İzmir Milletvekili Özkan'dan kurultay delegasyonuna 'PM' mektubu!
Politika
1 Şubat 2018 Perşembe 09:00

CHP İzmir Milletvekili Özkan'dan kurultay delegasyonuna 'PM' mektubu!

CHP'de 3-4 Şubat’taki kurultayda Genel Başkan seçiminin dışında Parti Meclisi (PM) yarışı da yaşanacak. PM’ye aday olan isimler çalışmalarını sürdürürken, İzmir Milletvekili Tuncay Özkan ülke genelindeki kurultay delegelerine mektup gönderdi, PM'ye aday olduğunu duyurdu. Mektubunda delegeye “Öyle bir yerdeyiz ki…” diyerek seslenen Özkan geçmişte bedeller ödediğini, mücadele yolunda yeniden bedel ödemekten de korkmadığını ifade etti.

GERÇEKİZMİR – CHP 3-4 Şubat’ta gerçekleşecek kurultaya kilitlendi.

Kurultayda CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na Yalova Milletvekili Muharrem İnce, İstanbul Eski Baro Başkanı Ümit Kocasakal ve Eski YARSAV Başkanı Ömer Faruk Eminağaoğlu rakip çıktı.

CHP 36. Olağan Kurultayın'da genel başkan aday adaylığı yarışı dışında gözler Parti Meclisi(PM) ve Yüksek Disiplin Kurulu’na (YDK)  girecek isimlerde olacak.

ÖZKAN DA PM'YE ADAY
Çarşaf liste şeklinde yapılacak olan kurultayda PM adayları çalışmalarını sürdürüyor. İzmir’den çok sayıda isim PM’de yer almak adına adaylıklarını açıklayıp, delegeye yönelik çalışma başlatırken, İzmir Milletvekili Tuncay Özkan da kurultay öncesi PM’ye aday olduğunu duyurdu.

DELEGEYE MEKTUP GÖNDERDİ
Geçtiğimiz kurultay da PM’ye aday olmayan Özkan, haftasonu gerçekleşecek kurultay öncesi Türkiye genelindeki bin 200 kurultay delegesine mektup göndererek PM için 'varım' dedi.

ÖYLE BİR YERDEYİZ Kİ…
Mektubunda “Öyle bir yerdeyiz ki…” diyerek delegeye seslenen Özkan neden kurultayda PM’ye aday olduğunu anlattı. Özkan geçmişte bedeller ödediğini, mücadele yolunda yeniden bedel ödemekten de korkmadığını ifade ettiği mektubunu delegeye ‘kendimi size emanet ediyorum’ diyerek bitirdi.

Özkan’ın mektubunda şu ifadeler yer alıyor:
Öyle bir yerdeyiz ki…Ya bir yol bulacağız ya da bir yol açacağız! Memleketi saran karanlığı yok etmek için…Çocuklarımızı mutsuz eden, bizi kaygılandıran cümleye inat; umudu, barışı büyütmek için…

Bütün sorunlarımızın çözümü olarak partimizi iktidar yapmak; bağımsız, laik, çağdaş Türkiye’yi yeniden uygar dünya ile buluşturmak için göreve talibim.

Partimizi 2019’da üç büyük seçime hazırlamak zorundayız. Bu seçimlerden zaferle çıkmak için ne gerekiyorsa yapmak, yapılmasını sağlamak zorundayız.

Bunları başarmak için kurultayımızda ‘Parti Meclisi Üyeliği’ne adayım.

Faşizme karşı kesin zafer kazanmalıyız.

‘Adalet, refah, mutluluk sağlamak için iktidar olmalıyız. Halkımızı özgürlükle kucaklaştırmalıyız.

Beni tanıyorsunuz. Sizleri; ne Cumhuriyet kavgamızda ne Silivri zindanlarında ne de hayatım boyunca mahcup etmedim. Kavgadan da bedel ödemekten de korkmadım. Adalet ve cesaret için geçmişte ödediğim bedeller gibi bundan sonra da gözümü budaktan sakınmayacağım. 2019 varlık mücadelemizde Parti Meclisi’nde ön cephede olmak istiyorum.

Bu mücadelede kendimi size emanet ediyorum!

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir