MENÜ
İzmir 14°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP İzmir Milletvekili'nden sürpriz 'değişim' çıkışı!
Politika
17 Temmuz 2018 Salı 20:58

CHP İzmir Milletvekili'nden sürpriz 'değişim' çıkışı!

CHP'de 'Olağanüstü Kurultay' tartışması beraberinde imza hareketini getirirken İzmirli Vekil'den sürpriz destek geldi. CHP İzmir'in çiçeği burnunda vekili Mehmet Ali Çelebi, sosyal medya hesabından "Değişim için +1" ifadesini kullandı.

GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce'nin partiden 8 puan fazla alması sonrası olağanüstü kurultay tartışması başlamıştı. Genel Merkez "gündemimizde olağanüstü kurultay yok" derken muhalifler pazartesi günü 81 ilde olağanüstü kurultay için noter aracılığıyla resmi imza hareketi başlatmıştı. 

İmza hareketinde sürpriz bir çıkış geldi. İzmir Milletvekillerinin bir çoğu "Olağanüstü kurultaya gerek yok" açıklaması yaparken, partinin çiçeği burnunda İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi sosyal medya hesabından flaş bir çıkışa imza attı. Çelebi imza sürecine destek olarak yorumlanan mesajında şu ifadeleri kullandı; "Ulusun geleceği için, ihtirassız yalnız vatan ve memleket selametini gaye edinerek: “Değişim için + 1.”

Çelebi aynı zamanda doğal kurultay delegesi...

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Murat Aslan
 18 Temmuz 2018 Çarşamba 01:33
Bu arkadaş değilmi seçim koordinasyon,sandıklar’ın güvenliğinden sorumlu kişi?? Önce şunun bir hesabını ver,sonra boyundan büyük işlere giriş..
 Hüseyin ÇİMENLİ
 17 Temmuz 2018 Salı 21:15
Sayın Vekil Merak Ediyorum Sizin Elinizde Sihirli Bir Değnek Varda Bizlermi Bilmiyoruz.Keşke Bu Mücadelenizi sandık güvenliğinde Genel Başkanımızın defalarca uyarılarına kulak verseydiniz sandık güvenliği konusunda keşke 24 Hazirana kadar Gerçek Bir CHP li olarak Alanlarda olaydınız Partimizi iktidar yapmak için çaba gösterseydiniz.ama normal Gençlik Kollarından gelmediğiniz için Alanlarda Tozu Toprağı solumadığınız için PArti hiyarirşisini bilmediğiniz için Önseçim olmadan sıralamaya konduğunuz için Artı 1 rahatlıkla diyebiliyorsunuz. Ne diyelim Zaman Herşeyin İlacıdır.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir