MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP İzmir Örgütü'nde 'Yücel' infiali!
Politika
29 Aralık 2017 Cuma 11:01

CHP İzmir Örgütü'nde 'Yücel' infiali!

CHP İzmir’de bir numaralı gündem maddesi il kongresi. Kocaoğlu’nun belediye başkanlarına il başkan adayı noktasında Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Sözcüsü Yücel’i önermesi örgütte infial yarattı.

GERÇEKİZMİR – CHP İzmir’de örgüt 7 Ocak’taki il kongresine kilitlendi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun ‘uzlaşı aday’ mesaisi ilçe başkanları, PM ve YDK Üyeleri, Milletvekilleri, belediye başkanları ile il yöneticileriyle yaptığı görüşme maratonuyla tamamlanırken, gözler örgüte önereceği isme çevrilmişti.

BÜYÜKŞEHİR’DE SON ZİRVE
Gerçekizmir’in edindiği bilgiye göre Kocaoğlu, Büyükşehir Belediye Binası’nda 3 büyük metropolün belediye ve ilçe başkanlarıyla görüşme yaptı. Toplantıda isimler masaya yatırıldı ve Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Sözcüsü Deniz Yücel ve YDK Üyesi Mahir Polat öne çıktı. Gün sonunda Kocaoğlu son kararını verdi ve  akşam saatlerinde Yücel ismini belediye başkanlarına iletti.

- VE KOCAOĞLU KONGRE HAMLESİNİ YAPTI: BAŞKANLARA O İSMİ ÖNERDİ... 

TEPKİLERİN GÖBEĞİNDE TECRÜBE EKSİKLİĞİ VE DAYATMA
Kocaoğlu’nun Yücel ismini fısıldamaya başlaması sonrası örgütte infial yarattı. Milletvekilleri, ilçe başkanları, belediye başkanları, delegeler birbirlerini telefon yağmuruna tutarak Yücel ismine tepki gösterdi. Tepkinin göbeğinde “Tecrübe eksikliği ve dayatma” olduğu ifade edildi.

- İL BAŞKANLIĞINA ADAY İSİMDEN KOCAOĞLU'NA SERT YÜCEL TEPKİSİ!... 

KOCAOĞLU’NU ARAYANLAR OLDU
Bazı ilçe başkanlarının direkt olarak Kocaoğlu’nu arayarak Yücel isminin doğru bir isim olmadığını söyledikleri öne sürüldü.

YÖNETİM DE ŞAŞIRDI
Kordon’da gerçekleşen ve İl Eski Başkanı Alaattin Yüksel’in de katıldığı  il yönetiminin veda yemeğinde yöneticilerin “Deniz Yücel ismi nereden çıktı. Çok düzgün, karakterli beyefendi biri ama örgütte karşılığı yok. Örgütte emeği yok. Daha deneyimli bir isim olmalıydı” diyerek yorum yaptıkları öğrenildi.

ARSLAN’DAN MANİDAR PAYLAŞIM
İl Başkan Yardımcısı Ednan Arslan da sosyal medya hesabından Yücel isminin konuşulduğu sırada “Emek en yüce değerdir” ifadesi kullanarak manidar bir paylaşımda bulundu.

YÜCEL’DEN HAZIRIM TELEFONU
Öte yandan Yücel’in de belediye başkanlarını arayarak “Bu işi yaparım” mesajı verdiği ifade edildi.

BAŞKANLAR SALI'YI BEKLİYOR
Öte yandan ilçe başkanları Salı günkü toplantıya kadar sessiz kalma kararı aldı. Yücel ismini salı günü gerçekleştirilecek toplantıda masaya yatıracaklar ve kamuoyuna açıklamada bulunacaklar.

GÜMRÜKÇÜ’YE DESTEK YAĞDI
Öte yandan Yücel isminin önerilmesinin ardından potansiyel adaylardan Çiğli İlçe Başkanı Utku Gümrükçü’ye destek telefonu yağdığı öğrenildi. Gümrükçü’nün yılbaşından sonra adaylığını açıklaması bekleniyor.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Efe
 29 Aralık 2017 Cuma 17:41
CHP Kuruluştan beri var olan..halkın örgutüdür. Aday yapılan arkadaş daha dün bu örgüte girmiş...örgüt onu tanımıyor..o da örgütü hiç tanımıyor...Bu durumda kimse onu suçlamamalı...O birinin adayı olması yönünde görevlidir...Söz konusu olan görev örgutündür. Örgüt ve örgütü yoksayanların yarışıdır bu yarış...Son sözü Örgüt mü söyleyecek...yoksa sizi yok sayanlar mı...ÖRGÜT GÖREV BAŞINA..
 Karşıyakalı
 29 Aralık 2017 Cuma 14:54
Deniz Yücel eğer kendisi aday olsaydı,Gençliği ve efendiliği ile oy alırdı.Ancak Tecrübesiz birilBaşkanı hele hele birileri tarafından kullanmak üzere aday gösterilirse örgüt ve biz il delegeleri gereğini yaparız.Biz il delegeleri aptal değiliz.Bizi seçen örgütümüze laik olarak gereğini yaparız.Partililerimiz merak etmesin.
 Gerçek CHP'li
 29 Aralık 2017 Cuma 14:15
CHP İlçe Başkanları, Delegeler, AZİZ'in çöpçülük işine kanmayın; İl seçimi için KADRO ayırmış "İNANMAYIN"
 Gerçek CHP'li
 29 Aralık 2017 Cuma 14:12
"ÖRGÜT" CHP yine AZİZ'in Aklına geldik. Üyeler, Delegeler, İlçe Bşk., Yönetim kurulu üyeleri, bugün öğretin CHP'nin onurunu AZİZ'e.
 Gerçek CHP'li
 29 Aralık 2017 Cuma 14:08
Ey Kocaoğlu (Aziz) Sen "Güç SARHOŞU olmuşsun" yazıklar olsun; KOCA CHP'yi oyuncağın zannediyorsun. Ama sana bu ÖRGÜT gücün CHP olduğunu bir daha ve son olarak öğretecek. Düş CHP'nin onurlu üyelerinin Yakasından.
 Partili
 29 Aralık 2017 Cuma 13:50
Hani kafasında aday yoktu.? Önerdiği kişi 3,5 yıl önce Partiye kaydolmuş hiç bir parti görevinde bulunmamış deneyimi olmayan birisi kendine biat edecek il bşk ararken İzmir Chp yi bitirecek Aziz Ağa
 Sıtkı
 29 Aralık 2017 Cuma 13:48
İl delegelerinin %99 kendi iradeleriyle seçilmediler. Bu sürece müdehale edemezler. Delegelik iradelerini yok sayan bu anlayışa karşı müdehale edemeyen hiçbir deleğe AKP politikalarına karşı birşey üretemezler. Konak, Çiğli ve Buca hariç ilçelerde belediye başkanı partiye faydalı olacak olanları değil kendi emirlerinde olacak olanları delege yazdılar. O delegeler CHP nin değil kendisini parti üstü gören belediye başkanının emir erleri.
 PARTİLİ
 29 Aralık 2017 Cuma 12:31
İBB NE YAKINLARINI İŞE SOKMAK İÇİN AZİZ BEY E BİAT EDEN İLÇE BAŞK. LARI ,BELD. BAŞK. OLMAK İÇİN AZİZ BEY İN AĞZININ İÇİNE BAKAN BELD. BAŞKANLARI..AZİZ BEY LE TERS DÜŞMEYEYİM DİYEN İZMİR MİLLETVEKİLLERİ[MUSA ÇAM.TACETTİN BAYIR HARİÇ] AZİZ BEY DOĞRU BİLDİĞİNİ YAPIYOR.SORUN AZİZ BEY DE DEĞİL SORUN BU BİAT CILARDA..
 Menderes 2
 29 Aralık 2017 Cuma 11:45
Aziz yine azizliği ni yapıyor...
 Nurettin gelmez
 29 Aralık 2017 Cuma 11:31
İlbasksnini belirlemesi gereken il delegeleri dir. Ama ortaya çıkıp ya ilbaskanini belirlemek bizim görevimiz diyemiyor il delegeleri. İlbaskani olmak için genelbaskana gidenler ildelegelerini adamdan saymamaktir. Bu il delegeleri tepki vermek ve kendilerini adam yerine koymayanlar tepki vermek zorunda. Emek tabiki en yüce değerdir. Ama emek partiden geçinme , parti üzerinden İs güç sahibi olmak değildir. Bir delege seçimini beceremeyen bir ilbasksnini seçimini yöneten genelmerkez ülkeyi nasıl yonetecek
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir