MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP İzmir Örgütü’nde 'süreç' rahatsızlığı!
Politika
27 Ocak 2024 Cumartesi 23:17

CHP İzmir Örgütü’nde 'süreç' rahatsızlığı!

CHP İzmir’de ilçe başkanlarının akşam saatlerinden itibaren birbirlerini arayarak adaylarla ilgili görüşlerinin alınmadığı, danışılmadığı, yaşanan gelişmelerden haberdar edilmedikleri ve adayların açıklanmasının geç kalınmasına yönelik şikayetlerini dile getirdikleri öğrenildi. Başkanlar arasında deklarasyon yayınlama seçeneğinin gündeme geldiği bildirildi.

GERÇEKİZMİR – Cumhuriyet Halk Partisi’nde(CHP) son yapılan MYK ve PM toplantılarının ardından İzmir’in Büyükşehir Adayı ile 24 ilçenin adayı yine belirlenmezken, ilçe başkanlarında süreç rahatsızlığı yaşanıyor.

CHP İzmir’de ilçe başkanlarının akşam saatlerinden itibaren birbirlerini arayarak adaylarla ilgili görüşlerinin alınmadığı, danışılmadığı, yaşanan gelişmelerden haberdar edilmedikleri ve adayların açıklanmasının geç kalınmasına yönelik şikayetlerini dile getirdikleri öğrenildi.

Özellikle metropol ilçe başkanları arasında bir araya gelip durum değerlendirmesi yapılması süreçte örgütün yok sayıldığına yönelik deklarasyon yayınlama seçeneğinin gündeme geldiği bildirildi.
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 İzmirli
 28 Ocak 2024 Pazar 10:00
Çoğu kendi menfaatinden başka bir şey düşünmüyorlar. İstifa etsinler.
 Birol Doyranlı
 28 Ocak 2024 Pazar 01:25
Genel Merkezin elinde olmayan ve ön görülemeyen gelişmeler (şehit haberleri gibi) ve aday adaylarının sayısal çokluğu nedeniyle süreç maalesef uzamıştır. İlçe Başkanları kendilerinden görüş alınmaması konusunda haklı olmakla birlikte ÖN SEÇİM için baskı yapmayarak, kendileri de parti üyelerinin iradesini yok sayıp, söz sahibi olmak istemelerine parti üyeleri olarak kızgınız. Bu saatten sonra hepimize geçmiş olsun..
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir