MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP İzmir'de 526 isme 3 günlük eğitim mesaisi!
Politika
25 Temmuz 2024 Perşembe 12:00

CHP İzmir'de 526 isme 3 günlük eğitim mesaisi!

CHP Genel Merkezi, yerel seçimlerde İzmir’de seçilen 526 meclis üyesine, cuma-cumartesi ve pazar günü eğitim verecek. İl başkanlığı katılımın yüksek ve eğitimlerin verimli olması adına eğitimlerin 5 farklı bölgede verilmesi yönünde hazırlık yaptı.

GERÇEKİZMİR -Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Okulu 31 Mart Yerel Seçimlerinde seçilen belediye meclis üyelerinin eğitimine başlamıştı.

Parti Okulu ve CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı’nın işbirliğiyle güncel, pratik, yasal ihtiyaçlara yönelik, vizyoner bir bakış açısı geliştirmek hedefiyle hazırlanan “Belediye Meclis Üyeleri İçin Yerel Yönetim Eğitimi” Türkiye çapında sürüyor.

İzmir’deki eğitim mesaisi yarın (Cuma) başlıyor. İzmir’deki 526 CHP'li belediye meclis üyesine eğitim verilecek.

Cuma-cumartesi ve pazar günü yapılacak eğitimler için il başkanlığı katılımın yüksek ve eğitimlerin verimli olması adına eğitimlerin 5 farklı bölgede verilmesi yönünde hazırlık yaptı. Metropol ikiye ayrılırken diğer bölgeler Yarımada, Bakırçay ve Küçük Menderes olacak.

Eğitimde, katılımcı çözüm önerilerinin yanı sıra CHP’nin yerel yönetim vizyonu çerçevesinde mevzuat ve uygulamalara dair teknik bilgiler ve iletişim dersleri anlatılıyor. Dersleri, en az bir dönem belediye meclis üyeliği yapmış, tecrübeli CHP Parti Okulu eğitmenleri anlatıyor.

Eğitimlerin Türkiye çapında tamamlanmasının ardından, CHP’li belediye meclis üyeleri için gelişim seminerleri ve uzmanlık alanlarında özel eğitimler de geliştirilecek.
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir